Aynurtatar Mevaninannesi21 benim bir sonraki kontrolüm Eylülde, o zamana kadar nasıl dayanacam bilmiyorum :) Yenibosna civarında mı oturuyorsun canım
Mevaninannesi21 Aynurtatar Bana da 5 hafta sonraya gel dedi yani bu ayın 28 inde gidicem şükür az kaldı bende zor sabrettim 😊 Bağcılar da oturuyorum canım
Ezgi-ceren Deryaerdem benm tamamlayıcı sağlık sigortam var ama bildiğim kadarı ile 200-250 arasında olması gerekiyor.
Deryaerdem Ezgi-ceren bende dr.özkan beye gidiyorum 550 tl muayene ücreti verdim çok geldi hiç bilmiyorum sağlık sigortası hakkında bilgim yok bilseydim başta yaptırırdm
limonluchescake Ezgi-ceren peki doğum ücretlerinden haberiniz var mi. Ben de memorial düsündüm ama kararsiz kaldım live gidiyorumm
Hilalsny Gizemtgy35 dışarda da yaptirabiliyorsun orda da yaptirabiliyosun. Doktorlar para odemek istemezsen saglik ocagi ve devlette yaptirip sonuclari bize getirebilirsin diyolar. Lakin zaten kan testi gibi basit testler 20 lira gibi bi rakam tutuyo.
Gizemtgy35 Hilalsny anladım ama ata bana çok küçük deneyimsiz bi hastane gibi geldi Tınaztepe galene gitmeyi düşünüyorum can hastanesine gidiyordum pek menün değilim
Aynurtatar Mevaninannesi21 Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Bende evlenmeden önce Bağcılar Güneşlide oturuyordum.Tabi evlenince Halkalı tarafına geldim
DerinAy Koşuyolu anka kliniği dr.ali kumru. Muayenesi 400tl. Doğumu altunizade acıbadem’de yaptırıyor. 8.300tl doktoruma vereceğiz, 9.000tlde hastane veriyoruz.
nurum16 hlmozr hayır hasta sayısı çok ama bir o kadar da hastalarla ilgili içiniz rahat olsun hatta eşim şaşırdı ne kadar çok kalıyorlar muanede diye 😂
Ezgi-ceren Deryaerdem benm eşimde sağlık sektöründe o nedenle başında yaptırmıştık hamile kalmadan da özel bir sigorta yaptırıyorsunuz. Ama evet biraz fazlaymış muayene ücretiniz. İsterseniz bir arayıp sorun hastaneyi eğe hamileliğinizin başındaysanız doktor değiştirmeyi düşünüyorsanız.