Ben 29. Haftadayım, 24. Haftamda filan reyapa başladım, öncesinde medicana yıldız hanıma gidiyordum memnundum da ama sigortam olmasına rağmen o hastane tutarını karşılayamayacaktım. Nisaya gittim içime sinmedi hastane. Şimdi reyap temiz geldi doktorumla da iki görüşmem oldu sakin iyi gibi. Gönül hanım. Ücret de bu sefer gittiğimde sordum; normal 3100 1 gece yatış dahil, sezeryan 3500 2 gece yatış ve spinal ya da genel anestezi dahil. Epidural 700. Gece ekstra kalırsan 750 geceliği. Bir de fiyatlara bebek topuk kanı ve işitme testi dahilmiş. Extra tahlil vs bişi gerekirse bunlar ücretli. Doktorunuzun mesaisine denk gelmezse doğumunuz ve siz nöbetçi doktoru değil de onu istiyorsanız +500 tl ücreti var. İnşallah dopru seçim yapmışımdır☺️ Sgk ücretleri bu arada bunlar. Devlete zorunlu giden arkadaşlarım da oluyordur elbet. Ancak özele niye gidiyorsunuz devlet bedava yaklaşımını da anlamış değilim. Ben de bütçe olarak bu hastaneyi uygun gördüm, şirketim sigortaya para ödüyor faydalanacağım elbet ama belki maddi durumum yerinde en iyisinde yapmak istiyorum, bu herşeyde böyledir, bütçene göre tatil yapar giyinir ve yersin. İlla birisi senden daha iyi durumda ve bir diğeri de daha kötü durumda olacak. Bunu anlayamayacak ne var garip.