Simal61 Nurdan_flz1 medar hastanesi herhalde bahsettiğiniz ben geçen muayenemde sordum 2750 normal 3300 sezaryen dediler .. doktorunuz kimdi
Nurdan_flz1 Simal61 medar değil merkezde ismi değişmedi hala kocaeli konak medar gölcükte doktorum firdevs şekerci
sehergumus Simal61 kocaeli gebze mi ben de orda yapıcam bize yanılmıyorsam 3500 dediler Normal doğum için :(
Ebrar-a Simal61 Simal61 merhaba üçlü tarama testi yaptırdınız mi fiyatı hakkında bir bilginiz var mi ?
Fatmaa_ferikk Simal61 bursa esentepe hastanesine gidiyorum muayne ücreti 225 normal dogum ve sezeryan 2700
Sibel89 Mucize24 etlik lokman hekim demi elif hanımdan memnun musunuz?çok yoğun yeterince ilgileniyor diye duydum ama
Hilal97 Eda-gnbkn bende Özgür beye gidiyorum 😊, kaç haftalık sın ve ne kadar doğum ücreti söylediler 😊
Elcinarin_2506 Bursa Hayat hastanesi. Doğum paketi aldım içersinde 4lu tarama hariç herşey var fiyatı 3300tl. Sezeryanda olcak olsam bu paketin icinde
BKA16 Elcinarin_2506 merhaba. Bende Bursa’da gidebileceğim bir doktor düşünüyorum ama hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Dimple16 Elcinarin_2506 bende hayat hastanesine gidiyorum ama paket olmadığını söylediler 2950₺ fiyat dA
Kubra123456789 İstanbul Beylikdüzü’nde özel Beykent hastanesi Faruk çekmeceli dr memnunum muayene 105 lira. Sezeryan ücret bilmiyorum henüz
Azizesoran Eda- Aynı şekilde bende Elazığda Fethi Hanaya gidiyorum. 150 TL muayene ücreti. Bu şehirden gidene dek de yalnızca Fethi Beye gidicem sanırım.
noblemuslimah Cicilibicili pendik medipol hastanesine gidiyorum yıldız altan aydın doktorum çok memnunum muayne ücreti 100 lira veriyorum doğum da ben epidural normal doğum istediğim için direk onu sordum 2500 tl
Edtu94- noblemuslimah orada esranur tolaya gittim 4 ay berbat bir doktor bode doçent…verdigim parayaysa yazık oraya o dr a haram olsunn
Anne_34 noblemuslimah ben de yıldız hanıma gidiyorum sagolsun çok ilgili normal doğum 2bin sezeryan 2750☺️
Bakcammm noblemuslimah ben de düşünüyorum da size karşı tutumu nasıl bir de normal doğum yaptırıyor mu merak ediyorum
BetulArslan tekirdag corlu vatan hastanesine gidiyorum . Erson aksu doktorum cok memnunum . Muayene 130 doğumlar 2950 tl ikiside
Ozgecetindag BetulArslan erson aksu mükemmel bir doktor eğlenceli ilgili kanka diye bebişlerle konusması
herbiseyim BetulArslan ya harika bir doktor videolarını izliyorum o bebisler ile konuşması kanka hadi uyan dünyaya geldin falan demesi müthiş bişey 😍
buseyusuf27 BetulArslan bnde gecen aradım sordum fıyat 2750 dedıler bana normal de 2600 dedı sacmalık resmen ya sankı ne satıyolar oda susluyolar sanırsın yada ebeler ılgılenıyor spor yaptryo sanırsın hıc önermıyolar o hastaneyı yoksa bnde orda dogum ypcktm . şmdi baska hstane bkyorm 😏
Grcdnc Akdulun15 Merhaba hanımefendi ben de koru hastanesi için doğum paketi almak istiyorum şu an 8 haftalık hamileyim şimdiden almam erken mi olur siz 32. Haftanız da aldığınızi belirtmissiniz bir sorayım dedim teşekkürler..
kumrukirer Cicilibicili İzmir Özel Karataş Hastanesi Aysel Zabit Taşer e gidiyorum. Muayene ücreti 105 lira doğum ücreti 3500 lira. 3bucuk sene önce oğlumuda sayesinde kucağıma aldım şimdi sıra kızımda inşallah çok memnunum 😊
Dnzesra kumrukirer doğumunuz ne zaman acaba bu 3500 TL güncel fiyat mi ☺️ Bende aynı doktora gidiyorum da fiyatı konuşmadık henüz
Elgin_ kumrukirer merhaba bende Karataş a gidiyorum Arzu Değirmenci Akar ’a normal doğum ücreti sanırım bu
sinemkumandanveren kumrukirer bende medifema hastanesine gidiyordum oradaki doktorum karatasa gitti oraya gitmeyi düşünüyorum hastanedeki ilgi falan nasıl hijyen falan siz daha önce Doğum yapmışsınız o yüzden soruyorum
Ozgsgr kumrukirer bende Aysel hanıma gidiyorum gerçekten çok seviyorum doktorumu hem yaklaşım olarak hem mesleki olarak gerçekten çok iyi. Benim bütün panik hallerime rağmen sabırla açıklama yapıyor herşeye 🤗
Busra2393 Bebekhilal Ankara da sevtap hamdemir kılıç muayene 350 medicana hastanesiyle çalışıyo çok iyi bi doktor ama doğum ücretini daha k9nusmadim bilmiyorum
Tubiiko İzmir medicalparka gidiyorum normal doğuma 6500 sezeryan 8bin dediler üstelik doğumum 2021 de olduğu için fiyat sabit değil değişecek dendi ne bir paket sunuldu ne bir indirim başka giden ve fiyat alan var mı acaba
Leylasultn Tubiiko ben gazmire gidiyorum gazikkent tio merkezine muana ucretim 55 tl Dogum ucreti 500 tl artı benim 3.60 sigortasız ise 4.100 dogum yapcagim yer ise izmir ozel ege sehir hastanesine doktorumdan cok mennum fahri temiz 12 haftaliktan beri ona gidiyorum suan 29+2 deyim
ecesmr Tubiiko ben de medicalparka gidiyorum sezeryan ve normal doğum farketmiyor aynı ücret denildi bana. 6000 civarı bir fiyat söylendi ama üniversite hastanesi olacağı için fiyatın değişebileceğini ve seneye de zam geleceğini söylediler biraz belirsiz geldi bana da açıkçası.
hsynryvs Tubiiko ben de medical e gidiyorum ama henüz erken olduğu için fiyat almadık. Özel sigortanız var mıydı?
Mervedumann Tubiiko demir hayat sigortadan özel iki can sağlık sigortası satınalabilirsiniz doğum muayene tahliller,tarama testleri hepsi içinde… medikalpark bahçelievler’e gidiyorum hepsi dahil 7700 tl gbi bi tutarı vardı
Mucize53 Bebyb ben de hayat Hastanesine gidiyorum doktorum hilal hoca 135 tl ödüyorum hastanede her doktorun ücreti farklı
Meltemmates Cicilibicili İstanbul silivri medical park hastanesinde muayene ücreti 95 tl ama oyak indiriminiz varsa 85 tl oluyor doğum ücretini daha konuşmadık ama 2 aylık hamileyim☺️
Tubask Meltemmates doğum ücreti 3700 normlde sezeryanda aynı bende Gidiodum bıraktım çok pahalı die medilafa başladım 1300 tl
Gmze3422 Meltemmates bende Silivri’de Anadolu ya duygu hocaya gidiyorum 3300 dediler ama sezeryan için. 3700 ne için acaba geçen hafta duygu hoca 3300 diye biliyorum dedi
2bebelianne__ Cicilibicili Mersin forum yaşam hastanesi doktorum semra vezir çok memnunum muayene ücreti nstyle birlikte 160 tl sezeryan ve normal doğum ücreti 2600 tl mesai saatleri dışında doğum olduğunda da ek bir ücret almıyor
Lizz 2bebelianne__ bahsettiğiniz hastaneyi aradm 1900 sezeryan dediler iki hafta önce benim Dr sadece doğumu hastanede anlaşması var Dr fiyat vermesi toplamda ( hem hastaneye hem Dr el emeği ) 2700
Mrv_tes mrskorkut benim de doktorum acibadem maslakta ve cok memnunum. Perinatoloji degil alani ama ben yillardir kendisinin hastasi oldugum icin onunla devam etmeyi tercih etmistim. Ayrica butun taramalarimi da yine orada Ahmet Cem Batukan yapti kendisi de cok basarili bir hekimdir. Ibrahim Bildirici de cok yakin bir arkadasimin dogumunu yaptirmisti o da gozu kapali gidilebilecek hekimlerdendir..2bebelianne__
er_aysenur Cicilibicili Florya Biruni üniversite hastanesi Hazel Çağın kuzey muayene ücreti 200₺ en baştan beri hazel hanıma gidiyorum çok ilgili bir doktor tavsiye ederim ☺️
Cagla5559 er_aysenur merhaba memnunmusunuz bende 4 haftalık hamileyim . Yarın ilk defa randevu aldım hazel hanıma.
esrarse87 er_aysenur bende hazel hanıma gidiyorum. Ama daha yeni başladık. Doğum tercihi hakkında bilginiz var mı