Kumru2960 Betuldefnem canım bende orda Esenler medipolde royal seferli hanıma gidiyorum. 2 gün sonra da bağcılar medipolde detaylı ultrason um var. Bağcılarda oturuyorum
Busrayiilarslan Bnde Alanya Baskent hastanesi ve Aladdin keykubat devlet hastanesinde kararsiz kaldim dogumu hangisinde yapsam diye, başından beri ikisine de gidiyorum. Iki hastanede dogum yapan var mi memnun kaldnz mi fikir verrmsiniz lutfen ?
nimres Ümraniye Dr. Şükran Akalın. Özel muayenehanesi 120 TL. Hangi hastanelerle anlaşması var bilmiyorum.ilk çocuğumu Göztepe Medical Park hastanesinde Gökmen İyigün doğum yaptırmıştı. Şimdi sordum SGK anlaşması kalkmış o doktorun ve 400 TLymiş. Bende Şükran hanıma gitmeye başladım. Şu an için memnunum.Güler yüzlü bir doktor.
mervoss Cicilibicili ankara koru hastahanesi 4 bin tl haziran da kampanya vardı denk geldi normalde 6 7 den başlıyor doğum paketi Fatma yazıcı yılmaz 😊
Abzekh Ahsentas bende Nil okura gidiyorum sordum doğum ücretini normal doğum 3000 epidural yapılırsa artı 900 TL sezeryan düşünmediğim için sormak aklıma gelmedi 🤗
yigitalpinannesi40 Cicilibicili Muğla/Fethiye Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Gül Bitekere gidiyorum muayene ücreti 100 tl Doğum ücreti sezeryan 3.000 tl olmuş normali bilmiyorum 🤭
emine0808 MeLy90 evet onuda öneriyorlar fakat onda ücret hakkknda hiç bilgim yok sizin var mı acaba ?
yagmurclk Bebemmm sanırım bende ona bakıyordum:) siz hangi hastaneye gidiyorsunuz canım ben küçükköy başarıya gidiyorum
aezgi İstanbul florya medical parka gidiyorum muane sgk lı 200 sgk yoksa 400 ama ben doğum paketi aldım 8200 e normal doğum ve sezeryan fiyatlarıda 6500 le 7500 arası bişeydii
Meltemmates Gamzekrmtc Bende merkezdeyim. Duygu hanıma önerilerle gitmiştim gerçekten çok iyi bir doktor çok memnunum
Serapsc 1994ozg ben çok memnunum ilk bebeğimde de ona gitmiştim hem çok bilgili sorun yaşamadım tavsiye ederim ☺️ Siz kaç haftalıksınız🥰
Rukiyeeakdemir Kader13 Bende aynı doktora gidiyorum şu an. Doğum şekli cuma günü belli olacak. Sezaryen doğumda 1 gece kalınmıyor mu normalde?
Kader13 Rukiyeeakdemir normal sezeryan farketmıyo doktor uygun görürse kalıyosun canım. Benım ilk doğumum ilk sezeryanım diye her ihtimale karşı. Ben 3.gün öğleden sonra istediğim saat çıkmıştım. Ek bç ücret felan vermedim. Ama şuna dikkat et kan uyuşmazlığın varsa analık hakkın varsa ücretsiz iğne vurmaları lazım gelıp sana paraları felan derlerse konuş çünkü o iğne ödediğin paranın içinde analık hakkın varsa
Elif05eski Kubrasalar maşallah Sağlıcakla alalım inşallah hepimiz kucağımıza bebişlerimizi biz bugun gittik doktora gebelik kaşıntısı çıktı mafoldum heryerim kabardı testler falan yapıldı perşenbe günü saat 16:00 da çıkcak sonuçlarım cildiyeye gönderdi oda bir sürü jel verdi igne verdi bakalım fayda eder inşallah sabah 8:30 dan beri hastaneydim şimdi geldim daha eve allahım hepimize kolaylık versin 🙏
selen_turgut01 Elvan_sare anladım bende oğuz lologluna gidiyorum bende çok memnunum şuan 12 haftalık hamileyim 1 hafta sonra gidicem bazi testler yapacam dedi
Ka123der Pandabekleyenanne ay o zaman bende öyle yapayım doğuma gidince önce ödemeyi yapıyoruz dimi çok teşekkür ederim ❤️❤️