Fatma-53 Merhaba hanımlar bende kartala yeni taşındım bu tarafta iyi bir doktor arıyorum normal doğuma yönlendiren gerçekten iyi bir doktor bilgisi olan varmı
esraizmirli Fatma-53 pendik medipol hastanesine gidebilirseniz eğer orada dr olarak Saadet ünsalı gönül rahatlıgıyla tercih edebilirsiniz ☺️
Minimalist_anne Kirazveannesi ay kusura bakmayın forum kısmına uzun zamandır girmiyordum bildirimi de görmemişim. Büyük ihtimalle doktor bulmuşsunuzdur ama ben yine de söyleyeyim Central Hospital hastanesinde Cengizhan Kolata benim doktorum. Çok sakin ve tecrübeli bir doktor. Severek gidiyorum.
nurum16 Burcinb doğuma yakın yaptıracağım doğumdan bir gün önce bile yapılabiliyormuş yeni yıla girmeden yaptırmam lazım ücretler de artacak ona göre çünkü
Fatma-53 esraizmirli normale yönlendiriyor mu yoksa sezeryancımı? Bazı özeller direk sezeryana alıyorlar ya o yüzden soruyorum
esraizmirli Fatma-53 hiç öyle bir doktor değil gözünüz kapalı güvenebilirsiniz kadın işini 4 4lük yapıyor emin olabilirsiniz kuşkunuz olmasın
Zuleyhaaysel_ Loyasteri hiç sormadım 🤷🏻♀️😅 ama bir dahaki gidişimde soracağım Umarım geliyordur yani belli olmaz bebeklerin gelişi💕👍🏻
Miniko2 Selos evet dogru dün konustum hastahaneyle randevu aldm da 525 tl yada 515 gibi bir rakam söylediler . Sigortalı oldugum için yarısından daha azını ödüyorum dogdumumu tamamen karsılıyor . Yeni gebeyim 2.benegim gidince görecegiz bakalım .
Selos Miniko2 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin🧿 Ben de özel sigortalıyım 100tl gibi bir rakam ödüyorum muayenede ama doğuma kadar doğum teminatım yetmeyecek yüksel ihtimal 13000 normal doğum demişlerdi cepten bi 10000 ödeyeceğiz sanırım😂
Shannon Elfnz merhaba öyleymiş fiyatlar ben de orda doğum yapmaya karar verdim.benim de doktorum Mine İnan.hatta günümüzü bile aldık .sizin doğumunuz ne zaman?nasıl memnun musunuz?Normal mi sezeryan mı olacak?
Elfnz Shannon Shannon en son gorustugumuzde dogum seklim belli degildi. Bebek bas asagi ve Normal doguma uyumlu dedi. Suan kendisi izinde. Randevu alma skintisi cekiyorum :( 40. Haftayi gormus olsam. 19 gun kaldi doguma. Ki ben daha erken geleceginj dusunuyorum. Cati muayeneside olmadim henuz. Kafamda deli sorular.
Elfnz Shannon gun aldiginiza gore sezeryan mi olcaksiniz? Ne zaman dogum peki? Dogum korkusu oldugundan ben bile sezeryani dusunuyorum bazen. 😬
Ragaanns339orormcmmc gulsenmstf bursa sehir hastanesinde ayse yeliz selimoğlu var cok iyi doktor birinci gebegligimde hep ona gittim zubeydedeydi ozmn
BebegimleYeniHayat_34 İstanbul Gaziosmanpaşa belde tip merkezi doktorum Nurhan Takar ücreti 115 TL ve çok memnunum çok şükür doğum ücretini henüz sormadım henüz 11+3 deyiz
Miniko2 Selos benimde sigortam yenilenecek ztn 9 ay hamilelik süreci oldugu için sigorta süresi geciyor mecbur yenileniyor . Saglık olsun biz yenileyecegiz . Sizde saglıkla kucaklayın evladınızı insallah 🤲🏻🤲🏻