Azizesoran tazeanneeeeeeeeee evet canım bizde tayinciyiz. Fethi Hanayı öneriyorum. Mutlaka duymuşsunuzdur. O kadar kadın doktor gezdik eşim de bende Fethi Beyin muayenesinden sonra işte bu bizim doktorumuz dedik. Bi kere size kendinizi özel hissettiriyor. Bi soru sorun en geç yarım saat içinde cevap veriyor. Diğer gittiğim doktorlar gibi asla felaket tellallığı yapmıyor. Güvende hissediyorsunuz.
tazeanneeeeeeeeee Azizesoran 14. Haftadayım ben eşim burada değil gelsin bizde gidelim valla insan korkuyor doktor bulmak o kadar zor ki
Tstnptt Cicilibicili bandında royal hastanesi şafak bey muayenesi 120 TL normal sezeryan doğum ücreti 3500 TL 16 gün oldu doğum yapalı aşırı memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum normal doğum yaptım eşim heranımda yanımdaydı ilk alttan muayenemde bilee
Azizesoran tazeanneeeeeeeeee Umarım aradığını bulursun güzel kardeşim 🥰 instagram sayfası da var fethi hanay diye inceleyebilirsin. Gurbette bu işler çok zor çok. Kuaförden tutun konu komşuya sağlık ocağındaki doktorlara eşimin arkadaşlarının eşlerine varana kadar araştırdım ben doktor işini.
FatmaNur51 İstanbul Avrupa yakasında 4. Levent e yakın önerebileceğiniz hastane doktor var mı kızlar acil doktor arayışındayım.. Eğer biliyorsanız muayene ve doğum ücretini de yazarsanız çok sevinirim.. Teşekkürler 🤗
Melikebalcan Damla_Kupcuk doğumuma muayene eden doktorum girmişti 100 tl fark almıştılar öyle hatırlıyorum şuan kocaelide normal doğum 3000.
Damla_Kupcuk Melikebalcan 3000 çok fazla değil mi ya istanbulda çoğu özelde 1400-500 den başlıyo fiyatlar
Buyrenk Reysare yani şöyle söyliyim doğumu çok önemsiyorum ve güzel bir doğum hikayem olsun istiyorum sırf işini yapmak için doğurtan doktorlar yerine bu defa canı gönülden ilgilenen bir doktorla devsm ediyorum💕
Reysare Buyrenk çok haklısınız aslında herkes iyi bir doğum hikayesini hakeder 😊allah iyi hekimlerle karsılastırsın bizi inşallah cümlemizi
dmlkckflb Fr170320 Fr170320 bende inegöldeyim. Mustafa Kır’a gidiyorum biri daha ücretleri belirtmiş ama doğum ücretini bilmiyorum. Mustafa beyi ailecek tanıyoruz kızıyla arkadaşım severek gidiyorum aslında ilk başta acıbadem ya da jimeri düşünmüştüm ama sonra gerek duymadım inşallah doğumda burda olucak
Melikebalcan Damla_Kupcuk yok gülüm inanki burda sezeryan 3.500 olmuş normal 3000 daha 4 gün önce kontroka gittiğimde sordum
Feyzacakmak Çerkezköyde hastane ve doktor önerisi olan varmı istanbuldan geldim 21.haftadayım nereye gidiceğimi kime güveniceğimi bilemiyorum☹️
Nursenete Elvan_sare aa bende ceyhanda yaşıyorum ve çınar hastanesine gidiyorum muayenem 80 tl tutuyor ve bana normal 1700 sezeryan 2000 dedi doktorum sizin doktorunuz hangisi