ballarinannesidirr Annimannim bende Asiye hanima gidiyorum muaneyi 150 tl yaptı canım daha dün gittim 130 deildi
Minimalist_anne Kirazveannesi yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın. Central Hospital ile anlaştık. Doktorum da orada. Kozyatağı diye geçiyor bulunduğu yer. Fiyatları da uygun.
Hilal93 Ayca00 eşim çalışıyor yani onun için sigortalıyız çok şükür olmasa daha yüksek fiyata oluyor elbette fiyat değişiyormuş
Yelizidris Bayanlar istanbul zeynep kamil hastanesine giden varmı acil cevap benim doğum riskli oraya sevkettiler bütün özel hastaneler
Drsn33 Mersin özel Yenişehir hastanesi dr M.ergün esere gidiyorum çokta memnunum muayene ücreti 100 TL doğum fiyatlarını henüz sormadım…
Hanife15- Seymacem tam bisey diyemeyeceğim ben 25 haftalikdi saadet hanıma başladığımda bebiş ama önceki doktorum 11. Haftada tahminde bulundu 13. Haftada tam net söylemişti 😍
Nursenasya Ayseege6156 yoo benve deil siz denk gelmediniz demekki 29 haftaligim ve basindan beri esenler medipole gidiyorum iyiki elif hanim diyorum
Buyrenk Cicilibicili istanbul..üçüncü gebeliğim.doktorum Sare davutoğlu..aşırı memnunum..muayene ücreti 500 tl..doğum ücreti hizmet hastanesi 7.500. keşke ilk doğumum da Sare hanımla tanışmış olsaydım. iki doğumumu nisa hastanesinde yapmıştım hiç tavsiye etmiyorum..sevgiler…
elisas-mom Yaseminnnnnnn ben özel levenete gidiyorum doktorum nihal hanım çok iyi doktor tavsiye ederim .
Elif345534 glsnchll merhaba ben de oraya gidiyorum ekstradan ücret olabiliyor orada Bilgi aldınız mı detaylı olarak
glsnchll Elif345534 yok bi daha hastane ile görüşmedik. 35. Haftadayım tekrar bi görüşme dağlamak gerekli sanırım. Siz hangi konuda ekstra ücretten bahsettiniz?
Minnak_anne21 Nurrrrrrg ben varım genesis fatma hanıma gidiyorum çok çok iyi Ama bağlarda hakan küsen de var o a harika ilgili