Purplee Kızlar merhaba, bu isimli hastane tulumu ve şapkasından yaptıran var mı? Güzel bir site önerisi alabilirim😍
Meriwa Purplee görsel yüklemeye çalıştıysanız yüklenmemiş ama ben esen nakış atölyesine yaptırdım bakın bi modellere tavsiye ederim
Mmutluluk8 Purplee merhaba,bende instagramda beyzaceyiz sayfasında yaptırdım.Ürünlerin emekçisi Leyla hanım inanılmaz ilgili biri,ürünlerimde çok güzel ve kaliteli geldi.Mutlaka tavsiye ederim.🤗
Deleted5544 defnehobi_yalova instagram sayfasından yaptırdım nakıslı eldiven şapka tulum 65 tl çok memnun kaldım
Birmelekmoms Bende Sedef nakış evine yaptırdım instagramdan ve memnun kaldım ama yapım süresi 2-3 hfta sürüyor yoğunluklarına göre sanırım
Mucizeninannesi2 Asafın dükkanı var instagram da orda yaptırdım 5 günde hazırlandı daha gelmedi ama malum kargolar yoğun
imran06 Gafull_battaniye Luladesing_ Aysenin_hobi_evi_ Bebeknevresim Mucize_minikler Bu sayfalara bi bakin canım bende yaptircam birine
Ranadlbl İnstagramda esma_baby kids sayfasından yaptırdım 70 tl ye 3 lü set. Gayet de hızlı geldi siparişim ve yumuşacık 😍