Med 6,5 aylık oldum. Pendik yüzyıla gidiyorum bir türlü memnun olamadım ısınamadım. Zaman daraldıkça doğum telaşı sarıyor. Önerebileceğiniz iyi bir hastane dr var mı? Randevu alacağım.
teletabi Med devlet düşünürsen eğer zeynep kamili öneririm oraya gidiyorum iki doktora gittim ikiside süperdi şimdi miad gebe polikliniğine gidiyorum son haftalarım olduğu için orasıda çok eğlenceli ve çok güzel doğum acil kısmında. Pendikte oturuyorum yüzyılın altında yüzyıl devletten daha berbat diyorlar cnım
gulsah9534 Med Pendik Bölge Hastanesi Doğan Cüceloğlu Pendik civarındaki en güler yüzlü en iyi doktor diyebilirim 2018’den beridir hastasıyım şimdide gebelik takibimi yapıyor gidipte memnun kalmayan kimseyi görmedim 🥰
Busraveminisi1 Med merhaba canım pendik medical park Şeyma Araz a gidiyorum ilk günden beri 19 haftalığız aşırı memnunum ilgisi enerjisi yönlendirmesi süper sen sormadan her şeyi anlatır pozitif normal doğumu destekler şartlar uygunsa şakalaşır güleç muayeneler bitse de gitse olmaz detaylı güzel bakar kilona tansiyonuna önce sohbet eder nasıl olduğuna dair sonra ultrasona alır yapılması gerekenleri hafta hafta bildirir acil bir şey olduğunda dönüş yapar en geç yarım saate iyidir candır Şeyma hanımcım🥰🧿🙏🏻
Cansucasalin Medipol hastanesi muayene ücreti 100 TL kesinlikle memnun kalabilicegin bir hastane doktor olarak Saadet Ünsal fakat iyi bir doktor olduğu için çok dolu oluyor onun haricinde iyi doktorlardan Canan acar Demir ve Yıldız Altan aydın öneriyorum :)
Med teletabi yüzyılı kime sorsam kötülüyor sezeryana yönlendiriyorlarmis. Bende hep oraya gittim ama hic memnun kalmadım,değiştiricem inşallah
gulsah9534 Med benim özel sağlık sigortamın içerisinde annelik paketim var herhangi bir ücret ödemiyorum muayne ve diğer işlemlerde fakat sgk’lı muayne ücreti 130 ₺ diye biliyorum