urazaslan Hamileligi ilk duydugum günden beri en ama en dert ettigim konu😪 böyle katı sümüksü bembeyaz birşey neden oluyor? Yada nezamana kadar sürüyor kızlar yaşayan varmı
halemehmet urazaslan 34+4 hala devam ediyor benim başlarda yoktu bikaç haftadır var doktora sordum yanma ağrı yoksa akıntı normal dedi eğer varsa enfeksiyondur dedi sanırım doğumdan sonra bitecek 🤷🏻♀️😣
Anneolcam urazaslan 35+ 4 ilk günden beri var 🤣 doğumda biter herhalde canım . Günde 3 defa bazen iç çamaşırımı değiştiriyorum. Ama asla şikayetçi deilim sağlıkla gelsinler inşallah bebişlerimiz geçer bunlar sabır 🥰
Smyrpd urazaslan kokusuz ve renksizse sıkıntı değil diyorlar ama kokusu varsa doktoruna durumu söyle canım, basit bi idrar tahliliyle anlıyorlar enfeksiyon olup olmadığınıı
halemehmet urazaslan koku varsa aslında bi idrar testi yaptırsan iyi olur doktoruna danış bence canım daha çok minik bebeğin ihmal etme 🥰🌸♥️
Sulenayir Benimde hamilelikten önce her ay nerdeyse enfeksiyonum olurdu 9 haftaya girdim kontrole gittim geçen hafta yine enfeksiyon çıktı napacam bilmyiruym gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı 😏
Kmslmsl Benimde öyle akıntım oluyordu idrarda enfeksiyon çıkmadı ama doktoruma soyledim söyler söyletmez fitil verdi ne olur ne olmaz enfeksiyon bebeğin suyunu patlatır sen kullan dedi kullandım anında kesildi akıntım