Anneolcam Azramelisim yorumlamaya dikkat et canım ayaklarını yüksek tut normal oluyor benim de hep oluyor Rabbim emeklerimizi boş etmesin alalım sağlıkla kucağımıza
Mybabyizmir Anneolcam bende şu an öyle birşey yok. Ama ilerleyen zamanlarda oluşmuyor mu o çizgi ? Benim daha 12 haftalık belli bile değil nerdeyse hamile olduğum
Anneolcam Mybabyizmir yok çok az bile olsa fark edilir eğer beyaz tenliysen daha erken fark edersin canım hani merak ediyorsun ha cinsiyeti ondan dedim 🥰
Mybabyizmir Ece9426 hadi bakalım hayirlisi 🤭 tahminde bulunuyorlarmis ama net birşey söylemiyorlar sanırım. Ama organlar oluşmaya başlamıştır ya kaçıncı haftaya geldi sonuçta
hulya_sncr47 Mybabyizmir bn 22+5 günlük hamileyim Benin’de hep sol tarafım hep Şişik bakınca belli oluyor bu gün detaylı utrasonum vardı doktora söyledim solda hep şişkinlik oluyor dedim olsun bişey olmaz dedi
Anneolcam Mybabyizmir bi arkadaş 10 haftalık çizgisi belliymiş ama herkesin aynı olacak deil canım bide o var 🥰
Nurbl Mybabyizmir evet uzanınca ayağımı kendime doğru çekince benimkinde baştan beri sağda öyle daha çok anlıyordum ❤️😁🧿
Ozgecetindag Azramelisim 28 haftayım bende karnım cok gergin ve sert tekmelerini aşşagıda yukarıda aynı anda her yerde hissediyorum artık büyüdüler canım
Azramelisim Ozgecetindag bende oturunca hareketleniyor canım ayağa kalkınca duruyor babası elini koyunca duruyor elini çekince oynuyor baya hissetmeye başladım bu haftalarda
yumukeller Mybabyizmir yorumları okudum da sağ taraftaysa erkektir kahverengi çizgi varsa erkektir falan demişler benim ikiside oldu cinsiyetimiz kız 😊