Umudum412 ben hali hazırda bir oda yaptığım için sizin gibi küçük bir beşik aradım ve aldım. Sepet beşikler çok şık ama çok kullanışlı gelmedi yeni doğan için ve kendi odam için çok hantal. Anne yanı beşiği diye satılan yatağa bitiştirilen beşikler var. Bunlarında kullanım süresi çok uzun değil onu belirteyim bebeğin büyüklüğüne göre değişir ama en en fazla 1 yaş olur diye düşünüyorum. Chicco, Kraft gibi markaların klasik anne yanı beşikleri çok kullanışlı geldi. Hafif, tekerlekli yatağa göre ayarlanıyor reflü yatağı gibi eğiliyorlar başka bir odaya da kolayca taşıyabilirsiniz. Ama bana fiyat olarak pahalı gelmişti. Birkaç ay kullanacağım şeye o kadar vermek istemedim. Aynı özellikte sunnybaby ve kikkaboo markalarının da beşikleri var. Ben kikka boo aldım 3 gün önce. E bebeğin kendi markası baby plus galiba onun da vardı böyle bir ürünü. Ona da bakabilirsiniz. Birkaç eşya daha aldığım için topluca indirim yaptıklarından dolayı aldım kikkaboo markasını bebe çeyiz diye bir mağaza var hemen her şey var ve nakit alımlarda indirim yapıyorlar aklınızda bulunsun.