aysegulkaya Kızlar resimdeki gibi bebek arabası alanlar yada kullananlar var mı yardımcı olur musunuz?
Tugce1803 aysegulkaya Google a resim yükle yazın orda ımg resim yükle var ona tıklayıp resmi yükleyin sonra da buraya kopyalayıp yapıştırın
Misssimsek aysegulkaya bizimkide böyle travel sistem. Babyhome marka. 2 3 kere kullandik henüz ama memnunum. Pusetini evde ana kucag i gibi kullanıyorum. Sürüsü de kolay. Portbebe sini henüz kullanmadık ama ondan da memnun kalırız gibi
Tubacati Bizde böyle travel sistem araba aldık. elelebaby den aldık. Henüz kullanmak nasip olmadı ama diğer travel sistemlere göre daha hafif çok rahat ünite değişiyor ve araba bagajlarına çok rahat sığıyor. Fiyatıda uygun. 1650 e aldık biz kendi sitesinden.
aysegulkaya Tubacati e bebek de suan indirim var fiyatı 1100 gibi birşey ama benim bebeğim kış bebeği olacak kışın araba kullanır mı bilmiyorum sadece puset mi alsam
aysegulkaya Misssimsek bnmde bebeğim kış bebeği sadece puset mi alsam acaba kışın araba lazım olmaz gibi
Tubacati aysegulkaya Bizimki de kasımda doğacak inşallah. eninde sonunda alınacak bir şey diye düşündüm ben. Anakucağı bizim aldığımız markada 13 kg ye kadar taşıyor. Aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılıyor belli bir süre. Büyük olan pusette 20-25 kg arası olana kadar taşıyor. Birde artık eskisi gibi kar kıyamet olmuyor( tabi yaşadığınız şehire göre değişir İstanbul da anca yağmur yağıyor kışın. Kar ya yağmıyor ya bir gün yağıp gidiyor) Bir yere gidilirken avm market bile olsa ihtiyaç duyulur diye düşündüm. Birde kullanım ömrü uzun olunca direk ikisi bir arada aldım. Ama en nihayetinde önemli olan sizin günlük alışkanlıklarınız ve kullanma potansiyeliniz.
Misssimsek aysegulkaya bizimkide disari çıkma zamanına gelene kadar buralarda hava bozdu ama ben yine de aldım hevesden 😃
aysegulkaya Tubacati benim baktıklarım hep 15 kiloya kadardı o yüzden sanırım markası ne canım senin aldığının modeli nedir
Tubacati aysegulkaya elelebaby Allroad modelini aldık biz. Aynı markanın rotatefix 2 oto koltuğunu da aldık arabanın iyi olduğunu görünce. Oto koltuğu da 0-36 kg 360 derece dönüyor ve eğim kademeleri var.