ayse_seker Gulengozlerrr onu net bilmiyorum ama 2′li testi ne kadara yapıyorlar biliyor musunuz perşembe günü kontrole gideceğim ikili test yapılacak siz ne kadara yaptırdınız eğer ysptırdıysanız defalife’ta Manolya hanım doktorum
Bernagokhan Gulengozlerrr bebeğin 40ı çıkmadı henüz çok yeni ama ssk sı yoktu sizin varsa daha indirimli olabilir
Ruya26 2000 sezeryan 1750 normal doğum epidural istersen 2250 normal doğum olarak sormuştum 2 ay olmadı daha muhasebeye canm fiyatlar yeni güncellendiyse bilmiyorum 🤷♀️
Bernagokhan Serpil_27 bende emek hastanesine gidiyorum hem pandemi hastanesi değil hemde aşırı temiz doğum sezaryen ve normal aynı 1600
Serpil_27 Gulengozlerrr gecen hafta cnm ben sankoya gidiyorum dogumuda orda yapıcam şuan kampanya varmış normal 1000 lira sezeryan 1750 dediler hangi doktoru seçersen seç fiyat aynı dediler
sabrszanne111 Serpil_27 Serpil_27 nasıl yani Sanko da sezeryan ücreti bu fiyat mı gerçekten yatak ücreti vs hariç bişeyler olmasın çok uygun geldi bana medicalpark için 2600 falan diyorlardı
Serpil_27 sabrszanne111 evet cnm normal bin lira Sezeryan 1750 hangi doktoru secersen fiyat aynıymış kampanya oldugunu söylediler oda tek kişiye ait 2 refakatçi kalabiliyormuş