Glyldz Kizlar merhaba 21 haftalik hamileyim bnden bi iki defa su gbi birsey geldi. Bugunde aynisi olsu bildiginiz su gbi seffaf birsey akiyo akinti degil onu biliyorum onemli birseymidir yarin dr gdicem soylemelimiyim ??
Mine Glyldz iç çamaşırınızı değiştirin öylece bekleyin devamı geliyorsa doktorunuza danışın mutlaka gelmezse de yarın doktorunuza söyleyin
Dfmuhammed Glyldz benimde oluyordu o su akintisndan gunde bazen 2 3 defa camasir degistiryodum ama hergun olmuyordu bi kac gunde bir oluyor doktora soyledim tahlil yapmisti ama bi sorun cikmamisti normal demisti 😊
Handemre Glyldz canım doktora gitmeyi beklemeden eczaneden sıvı olup olmadığını ped gibi testler var koyuyorsun çamaşırına renk değişimine göre anlayabiliyorsun
Glyldz Canim simdi yine geldi normal su degildir dimi bu birde afedersin de rahim bolgemde ağrıda var
delettdmom66 Glyldz hiç durma hastaneye git test yaprlar sumu degilmi anlaşılır bnde o haftalar test yaptrdm su değilmiş peçete koyurum bn o ıslaniyodu korkmuştum
senaozkaymak İdrarını tuttuğun gibi tutabildiğin bişeyse su değildir canım ama birden geliyosa istemsizce doktora görünmende fayda var
Glyldz Dlktpl bilmiyorumki canim kndi dr umda yok suan izinde baska dr a aldim randevu yarin gdicem iste korktumda yaa
Gulo8984 Glyldz merak ettim şimdi ama suyun gelmesi dogumun başlaması demek çok sancın olurdu sanırım bende bilmiyorum ki iyi düşün canım benim inşlhh bi sorun yoktur. Yataktan hiç kalkma doktora gidesiye kadar
Glyldz Gulo8984 bi abla var ona sordum bu sekilde bebegin suyu yavas yavas biter dogum olur mutlaka dr soyle dedi yarin kesin gidicem insAllah korktum bnde
Glyldz Gulo8984 evet gttim bebegin suyu degilmis canim akinti birikip su olarak akmis olabilir dedi ilac verdi idararimda enfeksiyon varmis
Glyldz Dfmuhammed bnmde idrr yolu enfeksiyonu varmia canim o yapabilirmis yada akinti birikip su gbi akiyoda olabilir dedi ilac verdi
Glyldz Handemre bilmiyodum bunu ogrendigim iyi oldu onlardan alip evde bulundurayim canim cok sagol 😘😘