Hazal2020 ikizlerimmm canim ne alaka ilk doz senin icin ikinci doz bebek icin vurulunuyor vakit kaybetmeden 2.dozu vurul
bburcu ikizlerimmm ben yaptırmayacağım 2.dozu. 2016 da olmuştum tetanoz. Sağlık ocağındaki hemşirelerden biri var 2.doz diye yaptığımız 3.doz olarak sayılacak 2016da yaptırdığın icin dedi. Diğer hemşire olmaz öyle şey yapılacak dedi ama diğeri tehlikeli olur arada 6 ay olması lazım diyince vazgeçtim yaptırmaktan. Doktoruma sordum tek doz yeter dedi
esrAlp bburcu ben de 2016 Ocak da olmuşum ilk dozu başka olmamışım şimdi bir ay önce oldum 20. Haftada sağlık ocağında ki ebe gerek yok başka dedi dr Vurdur dedi ne yapayım bilemedim
Semra93 5 defa yapılıyor tetanoz ikisi hamilelik diğerleri de 1 sene arayla 3 defa yapılıyor ve ömür boyu koruyor dedi ebe ben yaptırdım 2.dozu ama ertesi gün beni hasta etti sordum ağır gelmiştir dedi
Nur1126 ikizlerimmm ablamdan biliyorum dokturu 2. Dozunu vurdurmadan çağırmış kanında birşeye bakmış 2. Dozu gerek görmemiş ve sezaryen oldu
esrAlp ikizlerimmm benim de ilk gebeliğimde tek doz vuruldu Şimdi tekrar hamileyim beş yıl dolmamış bir doz vuruldum ebe gerek yok dedi dr um da Vurdur diyor bilmiyorum kararsız kaldım🤷🏻♀️
bburcu esrAlp genelde tek doz yapıyoruz dedi hemşirenin biri. Doktorum da gerek yok diyince yaptırmadım 😶
aysenur2880 SnFk aynen benimde iki hafta önce birinci doz yapıldı 2. bir ay sonra 3. De dogumdan 2 ay sonra olacak saglık ocağındaki ebem öyle söyledi
SeydaK-70 ikizlerimmm bana hiç öyle bir şey diyen olmadı 2 dozu da yaptırdım. Zaten zararsız. Bence ısrarla yaptır, bu seçim ona ait olamaz