sezerulk44 Herkese merhaba diliyorum günaydın 🤗 31+2 hamileyim Doğum için memelekete gidicem sizce doğru bir zaman mı eşim askeri personel görevlere gidiyor sancılarım başlar mı burada tanıdığım kimsem YÖK 😐
polisanne19 sezerulk44 ben 31 haftalıkken 11 saat yol geldim tek sıkıntım enfeksiyon kaptım onun dışında çok şükür bir sıkıntım olmadı mardin malatya çok uzun sürmez kimseniz yoksa önleminizi alıp gidin bence doktorunuza danışarak .. he bi de şunu söyleyeyim yolda lavabolara çok girmemeye çalışın enfeksiyon geçmiyo kolay kolay.
Mimarhanim sezerulk44 bence problem olacak bir yol degilmis ama yine de doktoruna danış en iyisini o bilir. Ayrıca kesinlikle özel araba ile git, saat başı iner biraz adımlarsın. 4 saatte değilde 5 saatte varırsınız. Önemli olan senin rahatin
Goncikim sezerulk44 canım bence hiç bir sıkıntı olmaz.. benim hamile bir çok arkadaşım var doğuma 20 gün kala tatile bile gittiler 😃
Mimarhanim polisanne19 Bu arada çokta haftan ilerlemeden biran önce yola çok istersen canım. Sonra daha zor olur