TubaAksoy MehmetDamlaKantekin ben tuzla Okan üniversitesi Gökçenur Gönenç hanıma gidiyorum. Harika biri. O yüzden sordum yerini ama baya uzak kalır sana burası
Naznaz MehmetDamlaKantekin sancaktepe çamlık tıp merkezinde kadriye hanımı öneririm arada annemlere gidince ona da gidiyorum ve gerçekten ilgili bir doktor ama dogum yaptırmıyor.. Ataşehirde avicennayı çok övdüler.. Kendi doktorum Kurtköy Adatıp hastanesinde Neslihan Alan çok memnunum
MeryB MehmetDamlaKantekin ataşehirde Zeynep Ahmad özel kliniği var. Çok tatlı şeker bi hanım 🙂 tavsiye ederim
SelinKutluErdoan Çiftehavuzlar Intermed Dr. Burçin Demirel. Kesinlikle öneririm 24 saat ulaşabiliyorum çok ilgili. Muhayeneler en az 45dk sürüyor. Doğumu da Acıbadem, Florence Nigt. Ve Bayındır Hast de yapıyor. Talebinize göre hastanede değiştirebilr.
EmraheydaBier Edatalha bende çakmak erdeme geçmeyi düşünüyorum ama güzel bi doktor arayışındayım doktorunuzdan memnunmusunuz önerirmisiniz
YelizAlkan Göztepe medical park opr.dr aslı nehir aytan var çok memnunum gayet güler yüzlü ilgili bir doktor 🙂
Sanemiko TubaAksoy benimde doktorum Gökçenur hanım ☺ Çekmeköyden gidiyorum biraz uzak ama ne bilim çok ısındım bırakamıyorum 🙈☺
Damla________ Yenianne17 gitmiyorum ama orda tahir Tosyalı var eski ve iyi bir doktor erkek doktora gidebilsem ona giderdim
alewer06 Seda42 Seda42 yasemin hanim gercekten mukemmel bi doktor ilk dogumu ona yaptirmim simdi de ona gidiyorum cok ilgili para icin gereksiz seyler istemiyor
ece123 Ataşehirde uphill towersda Aslı Alaya gidiyorum.Çok ilgili güler yüzlü bi doktor tavsiye ederim.Dışardan hekim kabul eden bütün özel hastahanelere gidiyor.
Duyguanne Damla________ evet tahir tosyalı yı çok beğeniyorlar. Bende erkek doktora gitmediğim icin fuzen hanıma gidiyorum.