Doruksmomm Biberon emzik araştırıyorumda hanımlar siz hangi markalara karar verdiniz yeni doğum için kaç tane emzik biberon suluk alınır çok kafam karıştı yardım lütfen 🤔🤔😊
Dk72 Doruksmomm biberon lansioh emzik ise avent ultra air aldım. Ben de çok bilgili değilim birer tane aldım şimdilik
Cemrenur Doruksmomm bimden bambino marka aldim direk cam biberon biri mama.biri su için 2 tane de emzik aldım tutmazsa baska markalara geçerim heralde bunlara fazla para vermek bana abes geliyor🙄😌
mikican Doruksmomm biberon philips avent aldım. Emzik şimdilik wee baby aldım eğer emmeye niyetli olursa philips avent air alıcam
dilekgi123 Doruksmomm biberon avent aldim anne gogsune yakin olanmis diye (deneyip gorcez) emzikte wee baby aldik ablam memnun kaldigi icin bende onu tercih ettim
Gulnur03 Kizlar hamilelikte lekelenme oldumu kollarınızda karnininz da falan doğumdan sonra geçermi sizce
emine_sengl42 Gulnur03 annemle ne zaman an görüntülü konuşursak soruyorum yüzümde lekenme falan var mı diye belki ben fark etmemişimdir diye annem de yok belki son zamanlarında olur olsa da doğumdan sonra geçer diyor zaten
Selo39 Doruksmomm emzik dün Philips avent in 2 Li emziğini aldım 0-6 ay olanından. Biberonlarını da Philips avent alacağım haftaya 🙋🏻♀️
Selo39 Aloneanqel 24.haftadayım ben , emziklerini aldım canım biberonda bu ay içinde alıcam kısmetse 🙋🏻♀️
Mihrimah41 Doruksmomm ben ikisinde de avent kullandım ilkinde. Bunda da avent aldım çok memnunum. Doğuma hiç birini götürmedim lazım olmadı
Mavilibulut Doruksmomm ben wee marka aldım bir tane minik su için bir tanede gaz yapmayan orta boy biberon, emzikte yine aynı markanın damaklısı
Saadetctk Doruksmomm kac tane emzik denediysem tutmadi kizim.en son gittim mam emzik.aldim onu tuttu gittim.hatta bi sürü aldim ondan sonra evin her köşesine koydum
Domatesimm Doruksmomm bi tane chicco küçük boy biberon ve bir tane avent ultra air emzik aldım. İhtiyaç halinde zamanla alınır.