Hira_meyren Anneyim tabiki canım baglatacam bırakmam.artik ya istemiyorum o riski göze alamam.gercektrn bir daha hamile kalma korkusu yaşayamam
Anneyim Hira_meyren hamilelikten cok insan dogumdan korkuyor canım valla dogum anından sonrasında yaşanacaklardan korkuyor insan
Hira_meyren Anneyim kesinlikle yeter zaten rabbim olmayanlara nasip etsin inşallah eşimde bende bağlatma tarftariyiz senin acısı olmadı değil mi baglatmanin
Anneyim Hira_meyren yok canım hiç agrı sızı olmuyor onunla ilgili sadece normal sezeryan dogumunu yapıyorsun onun agrısı yok
Anneyim Hira_meyren yeminle bu cocuklar beni deli ediyor ya bütün mendilleri koparmış iki dakika arkamı dönmeye gelmiyor
Hira_meyren Anneyim erkek çocukları öle canim benimkiler essek kadar oldular halen yapiyorlar malasef çok zor erkek cocik buyutmek arka arkaya seni düşünmüyorum bile 3 tane masallh 😁😁😁
Anneyim Hira_meyren ya hiç sorma büyügü küçügünden beter hepsi arka arkaya cıldırma üzereyim delirecek gibi oluyorum başim cok agrıyor annem uyuyor da sessiz olalım demiyorlar valla cok başim agriyor
Hira_meyren Anneyim derler mi hiç canim 😁😁 aksine annemiz uyansın diye llerinden geleni yaparlar benim oglanlarda öle malasef