Hira_meyren herkes arkasından konuşuyordu ablası annesi falan ertesi gün annesinin telefonundan numarasını almiş ben telefonuna baktım yabancı numara sordum iş yerinden biri dedi tekrar sordum aynı şeyi soyledi sonra içime bi kurt düştü numarayı ezberledim annesinin telefonundan baktım o kızın numarası çektim bunu mutfaga neden yalan konuşuyorsun o kızın numarasını dedim bak bak hereketlere bak dedi başindan aşşa kaynar sular döküldü resmen gözüm döndü sonra bunlar çarşıya çıktı denize gidecektik bi kaç magzeme almaya gittiler çarşida da onu başka erkekle konuşurken görmüş sinirlenmiş arabayı yumruklamış bundan sonra haberim oldu tabi tekrar numarayı aramış ama numarasını degiştirmiş tabi sonra eve geldiler ben telefon da ylne aynı numarayı görünce sen yine mi aradın dedim evet aradım ama numarasını degiştirmiş dedi iyi olmuş ne bok yemeye aradın dedim Ee herkez o kızın arkasından konuşuyor ben onu koruyup Kollayacagına dedi bi açiklaması da yok ki sadece koruycam diyo tabi gördükleri ni soylemiyo bana annesi soyledi yanıma kalmaya geldiginde şimdi anasına da görümceme de soyleyecegim birdaha oraya geldiğimde aynı şekilde olursa cok kötü olur cok fena olur bunu aklınızdan cıkarmayın dedim