Anneyim canim benim sütüm hemen geliyor hamileyken doğar doğmaz emzirdim hemen kızımı güzel i emiyordu ama hep. Ağlardı bir ay boyunca hiç mama vermedim hep emdi daha sonra bir ay kontrole gittik hiç kilo almamış ve boy atmamisti dediki doktor doğumda yanlış ölçülmüş olabilir dah asonra işte kız bebeklerde enfeksiyon lolursa kilo aliri mi dirurmus test yaptım temiz çıktı devamm ettim emdirmeye ama çocuk hep ağlar 2 haftada öle geçti gece boynnca ağladı eşime dedim bu cocuk doymaz git mama al diye eşim gitti aldı verdim çocuk sustu hemen ve kızımin yuzu sariydi hep mama yi birnkac kere verdim düzeldi hem emdirmeye hem mamaya başladım birnsure sonra red eddi memeyi çok uğraştım emdirim diye göğüs ucu aldım işte berdim sagdim verdim sutum gitmesin diye çok uğraştım ama hemen bitti sütüm çünkü çok azdı zaten çocuk doymuyordu bakalım bu bebekte nasıl olacak bu arada diğer cocuklarmlda pek emmediler yani süt kalitesiz benim geliyor ama besleyici değil ne yapmam lazım bende bilmiyorum bu bebeği emzirmek istiyorum ama bakalım