Elcank İki tane test yaptım bi erken bi kaset olanlardan ikisi de silik çıktı anlayamadım. Temmuz 17de adet görmüştüm en son. Sizin de böyle olup gebelik oldu mu ?
Mimartezeanne Elcank merhaba adet günüm 5. Geçildiğinde test yapmıştım ve silik çıkmıştı şuan 10 haftalık hamileyim 🐣
yasemin333 Elcank benim de son adetim 19 temmuz, bugün adet günüm üç gün önce test yaptım silik çizgi çıktı eğer adet olmazsam kan vereceğim.Büyük ihtimal hamilesinizdir.Önceki hamileliğimde silik çizgi ile öğrenmiştim ben
ypbo Elcank büyük ihtimalle hamilesin bende en son 18 temmuzda regl olmuştum, bütün test alıp bakıcam
merveovunc Elcank bir gün gecikmişti adetim test yapmıstım silik çukmıstı.ertesi sabah ilk idrarımla yaptım daha koyuydu suan 13 haftalık hamileyim
Rehile Adetime 5 Gün varken silik cizgiyle oğrendim Erken gebelikte daha silikti kasetde az daha belliydi 🤭9+3 Olduk şükür
ypbo ypbo ben şimdi predictor early ile test yaptım biri tam öbürü silik çizgi çıktı, kan vermeye gidiyorum büyük ihtimal benim sonuç pozitif
Heyecandorukta Hamilelik yoksa hiç çıkmıyor, silikse hamilesiniz ama daha beta hcg çok yükselmemiş, çok yeni hamilesiniz anlamına geliyor genelde. Kan testi sonucu doğrulayacaktır. Hayırlısı olsun :)
ypbo Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına 🙏🏽 Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucaklamasını nasip etsin