ASZ Kızlar 12.haftada bacak arası boşlukla kız dedi devlette gittim bacak arası bakmadan 100/80 kız dedi cinsiyet değişen var mi böyle olupta acil yardım
Hulyaserkan ASZ Bana da 12. haftamda kız gibi demişti doktor şimdi hala kız büyük ihtimalle değişmiyor
Hulyaserkan ASZ Bana da 12. haftamda kız demişlerdi şimdi 22. haftamdayım hala kız değişmedi bizim ;)
tgctngl ASZ Bize de büyük ihtimalle kız demişti 17.haftada erkek olduğunu öğrendik canım biraz daha beklemelisin o haftalarda net olmuyor
tgctngl ASZ biz de birkaç parca kıyafet almıştık değiştireceğiz mecbur bence biraz daha beklersen daha iyi olur 😊
Bicereda91 ASZ doktorum 12.haftamda çok büyük ihtimalle kız dedi ve 37.haftamda hala kız 🤲 doktorun güvenilir biriyse bu haftada söylediği cinsiyet kesinlikle tutuyor.
tgctngl ASZ evet canım yüzde seksen kız demişti doktorumuz ama ek olarak da 16.haftayi beklemeden kesin olmaz sadece tahminde bulunuyoruz cinsiyeti yeni oluşmaya başladı demişti
Mrv3401 ASZ bacak arası boş ve gördüyseniz değişmez benimde aynıydı 13 +4 de kız dedi 19+5 hala kız yani degismez
Serapkulak 12 de 15 de ve 20 de kız dendi kesin konuşuldu hemde 21 de detaylida erkek dedi 😂 ben sok hala inanamıyorum cinsiyeti kız mı erkek mi
tgctngl Ozlem9185 başta kız dendi canım hatta yüzde seksen ihtimalle dedi doktorumuz fakat 16.haftadan sonra netleşecek demişti 17.haftada kontrole gittiğimizde kesin erkek dedi 😊