Baharmert Sezaryen olalı 20 gün oldu dikişlerimde ağrı sızı yok ama dikişlerimin üstünde karnımın iç kısmında bi acı var ve dokununca artıyo uyuşuk gibi bide anlatamadım tam ama yaşayan varsa anlar beni normal bi durum mu?
Atlass Baharmert rahmin acıya bilir bnde sezaryan oldum canım daha yeniyim ama doktorum rahmimin oldugunu ve gün gün kücülecegini söyledi o acıya bilir ama yinede ihmal etme git bi bakıt
Muberraonur Baharmert benimde aynı canım uyuşukluk uzun sürüyormuş bide kimiside geçmiyor diyor uyuşukluk
Meflug Baharmert o normal. Uyuşma da öyle hemen geçmiyor sonuçta içiniz kesildi dikiş atıldı. İlla gideyim doktora için rahatlasin derseniz gidin görünün.
isimsizbebek Baharmert acı yaşamadım.ama evet uyuşukluk oluyor . Benim 6 ay oldu uyuşukluk yeni azaldı diyebilirim
Lamoa O hiss azaliyor ama hic bi zaman gecmiyor. Uyusuk sinie bozucu bi hiss oluyo. Benim ilk sezeryan kesiyi 6 il once hala ic camasirim ustune geldiyinde yata bi kasintisi oldugunda cildiririm ne kadar kasisam hiss etmiyorum orasi gicik bi durum oluyor