SedaCanpolatakmak Kızlar merhaba 🙋🏻♀️ Net karar veremediğim bir konuda size danışmak istedim. Şuan da 4 aylık hamileyim. Bebeğimin odasını nasıl yapacağımı planlıyorum ama hazırlıklara ne zaman başlamalıyım? Siz kaç aylıkken hazırladınız, kaç aylıkken her şeyi hazırdı? Yardımcı olabilir misiniz?
Aysehatun SedaCanpolatakmak bende yarın 14.haftama giricem canım cinsiyetimiz belli değil bu hafta kontrolumuz var hayırlısı bakalım benim fikrim cinsiyeti netleşince başlamak hem odasına hemde kıyafet alisverisine hem onumuz ramazan sonra bayram sicaklar geliyor agirlasmadan yapmak gerek diye dusunuyorum Rabbim verir kolayligini tabi ama herseyin tabiki🙏🏼
Mlsh Ben 7- 8 ay arasi planliyorum tabi Allah nasip ederse, son aylara dogru agirlasma ve halsizlik olabiliyormus, gezecek gucum olmayabilir diye. 7 den onceside erken gibi. Gerci anneme kalsa 8-9 diyor 😉 son aya ufak tefek seyler kalsin istiyorum sadece
Uygun Ben oda yapmadım. Ama tavsiyem gebeliğin en rahat olduğu dönem 4-6 aylar arası halledin. Son aylar çok ağırlaşıyor insan. Artık doğsa da rahatlasam diyo insan. Odaya galan enerjiniz olmayabilir.
SedaCanpolatakmak Uygun şimdi ki enerjiyle hepsini seçip 8.aya kadar alacağım sanırm verdim kararımı 😂
SedaCanpolatakmak Aysehatun verir tabi kiii 😊 En güzeli 7. 8. Aya kadar bitirmiş olmak olacaktır. Son kararm bu yönde bakalım 🙏🏼 Hayırlısı olsun hepimz için 😍