Merhaaba hanımlar bende size doğum hikayemi anlatayım cumartesi günü 40. Haftamdı geceden belimde sızı vardı sabah 7 gbi adet sancısı benzeri bir sancıyla uyandım bu sancıyı hep bilirim bekarkende cok cektim cünkü nyse gaz skntımda vardı üşüttüm sanrm o sancı dedim snra bida oldu baktm bi farklılık var belimdeki sızı hc gtmyor ama kasıklara dogru adet sancısı bildgımız nyse dakika tutmaya basladım 10 dk 15 dk bir ve 1 dk süryor düzensiz sonra ebe ablaya sordum dogumun baslamak üzere takipte kal agrıyı nekdar evde yaşrsan senn için o kadar iyi dedi snrasında duş aldm belime sıcak su yaptm egil kalk hareketleri yaptm snra bebegımın hareketlerinde yavaslama gördüm ebe abla bi git nst ye baglan dedi nyse ben aksam üstü oldu 4 gttm önce acılmama baktılar rahim henuz inmemiş ve 2 cm kadar nst ye baglandm sancılarm takip ettgm gbi düzensiz devam edıyor snra bana yatıs yapablrz dediler ben evde devam etmek istedm ozaman 10 gbi tekrar gel acılmana bakalm dediler tamaö dedö gttm snra bna bi agrılar saplanmaya basladı 1 dkkada 3 dkkada derken saat 7 gbi tekrar gttm acılmama bakıldı 4 cm ilk oldugu için acılmam uzun süreblrmıs ama agrılarım fecı snra benı bi odaya koydular kmse yok nst ye bagladılar belimin agrısı bir yandan rahat bir 2 saat agladım derin nefes al ver işe yaramamaya basladı ve ben bagıra bagıra yatmaya devam ettm sonrasnda doktor geldi acılmama baktı 5 sancılar gayet iyi suyum patladı derken ben acıdan kıvranıyorum ve kımıldayamıyorö tabi sonra doktorum dedi ki acılman 6 oldu fakat bebegın kalp atısları hızlandı eger acılman hızlanmaz ise ve atışlar yavaslamaz ise seni sezeryana alcam tek istedgm saglıkla dogurmaktı tamam dedm bi bi bucuk saat daha acı cektim acılmam 7 oldu ve atışlar yavaslamadı ve doktorum riske grmek istemeyip benı sezeryana aldı spinal sezeryanla kızıma prensesime kavustum ama tabiki btmedi amelyt sonrası titredım tüm gece ve dümdüz yattm spinal sezeryanla bel atım uyuşuktu sabah oldu kaldrdılar uyusuklugum gecmıstı ama agrım dikişlerimin acııs sırt ve bel agrım baya fazlaydı iğne vuruyolardı bir yandan sonta takılıydı bez bglıydı derken cok zor anlar yasadım hem normali hem sezeryanı yasadım Allah herkese kolaylk versın suanda 2. Gecemdeyım hastanede yarn ckcam sıvı şeyler harıcı hcbsey yeöedm dikişlerim pansuman oldu üstünün bantı alındı suan bosta ve göbek altı oldugundan aynı zamanda terleme yapp iltihap da baglayablrmıs cok acı cekıyorum gaz sancısı biyandan ve gecmeyen sırt ve bel agrısından dolayı suan hâla ayaktayımcunku yatamıyorum kahve de içtm ilaçlarmda vurulu napcam blmyorum buna çözüm varsa açığım? Birde iki doğum yönteminide tatmış biri olarak ikiside birbirnden kötü 😭 iyi gceeler