Meltem95 Sabah nisanim gelmisti hic ihtimal vermiyordum bugun suyum gelir dogumum baslar ama oluyomus keske acilmamda olsaydi lutfen benim icin dua edin sancim var cok kotuyum sabaha kadar beklicekmisiz
TugceDmrc Meltem95 Allah yardımcın olsun bizde bekliyoruz 40 olduk nişan geldi ama açılma 0 sabah doktordayız inş
Tbusraaa Meltem95 Rabbim bir avazda kurtarsın canım, sende bizler için dua et. Bekleyenler olarak bizde Doğuma gidelim & bebek bekleyen herkes bu hayale kavuşsun inşallah 🤲🏻😘
Busbus58 Meltem95 devamıda gelir inşallah az sabır sabah miniğiniz kucağınızda inşallah Allah kolaylık versin
Zezef Meltem95 bi doğuramadın ya😂 şaka yapıyorum.. merak etme umarım sabaha bebeğin kucağında olur.. iyi haberlerini bekliyorum💙💛
Siibeell Meltem95 3 cm açılma gayet iyi kötü olarak düşünmeyin rabbim yardımcınız olsun en kolay bi şekilde gerçekleşir inşallah dogumunuz 🤲
gzddgll Çok güzel maşallah Allah hayırla sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ 3cm çok güzel suni sancı teklif ederlerse almayın derim naçizane tavsiyem en azından sabaha kadar bekleyin hurma yiyin bol bol ☺️
2020-2020 Meltem95 canım biraz daha evde bekleseydin. Hastane psikolojisi biraz daha ağır. Sürekli gelip tuşe yapacaklar. Açılmanı ölçmek için. Daha çok yorulacaksın. Yavaş yavaş açılır inşallah … Kendi sancılarını bekle bol bol çömel kalk