Seher7213 2prensessannesi keşke sizde azcik aradtirsaydiniz da böyle hemem kötüleme cabası içerisine girmeseydiniz. Ben çok araştırdım da koydum cok şükür okuyup bilip koyduk iyiki koymusuz .
2prensessannesi Seher7213 ben arastirmakla kalmadim sadece cok sukur arapca hocasiyim canim o yuzden analiz edebiliyorum ve uyariyorum
Hira Haticeyildiz Yakıştırıp yakıştırmamakta benim tercihim kimseyide ilgilendirmez he evet öyle sesleniriz ne güzel
Nilken Nilay Gülce güzel diye düşğnüyoruö.Nilay :ışıltılı lacivert demek Gülce:Küçük gül demek sizce nasıl
FilizEresAvcim Nurce benimde kızım olucak. İsmini '' Meyra '' koyucaz inşallah. Parıldayan ışık demek.
Seher7213 Neyse canım iyiki koymuşum ben kızıma o ismi ( lina) sizinkini allah bagislasin erkek yada kız siz kendi bildiğiniz gibi uygulayin
Hira 2prensessannesi hee sanane yakıştırdım nolcak iyi ki de koymuşum lina ismini. yav heee ağaç diye sesleniyorum fikrini sormadım sana ne diye sesleniceğimin tasası sana düşmesin. Kadına bak bilmişlik taslıyor bide lafa bak lafa ağaç diye seslenmeyi yakıştıyosanız diyo sananeeeee heeee
Nf3346 Kızımın adını cemre koyacağız anlamı Şubat ayında birer hafta aralıklarla önce havada, sonra suda ve en son toprakta oluştuğu sanılan sıcaklık yükselişi. Şubat ayında dünyaya gelecek hayatımızı ısıtacak ❤️
Sdayvs İpek❣️ Asil ve naif bir isim olarak düşündüğümüz ismi kızımıza koymaya karar verdik sabırsızlıkla bekliyoruz İpeğimizii
Mire Nurce yıllar sonra yorumunuzu görüyorum 🥹 bende aynı durumdayım isim seçemedim sizin yorumlarınıza bakılırsa çok güzel seçimleriniz varr bana da yardımcı olunn Kumsal Ada Ada Lina veya önereceğiniz var mııı