SnFk Kaaaaçç hafta önce hapşırırken kaçırıyorum diye post açmıştım. Şimdi kaçırmak ne kelime. Dışarda hapşırıcam diye aklım çıkıyor. Hapşırıcağım zaman dua etmeye başlıyorum ki kaçmasın diye. Geçen akşam hapşırdım ciddi ciddi baya kaçırdım altıma. Ayol pıst diye kaçıyor tutamıyorum daha. Vanası yok muydu bunun 🤦🏼♀️
Busbus58 SnFk canım ordaki kaslarını güçlendirici egzersiz yapsan denedin mi ? İnternete yaz çıkıyor ne yapman gerektiğin
spaceship SnFk ben de bazen kusarken kaçırıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Bu gidişle son haftalarda şırıl şırıl yaparım heralde.
SnFk Busbus58 kegel egzersiz mi? Yapıyorum kız yapmaz olur muyum. İlişki esnasında, işerken, yatarken, ayaktayken… ama yine de kaçıyo. Alışmaya başladım. Dışarı çıkarken yedek 2 çamaşır alıyorum 😂
SnFk spaceship 25. Haftamdayım. Kaç defa kaçırdığımı saymıyorum. Geçen akşam otururken hapşırasım geldi. Ay valla işedim deyip kalkıp tuvalete koşturdum.
Fatmayrc SnFk çok geçmiş olsun kuzum inşallah geçer 🙏 kusura bakma hiçte güleceğim yoktu çok tatlı bi dille sorununu anlatmışsın bide gülerken dua ediyorum inşallah geçer diye 😊😊😊
SnFk Fatmayrc çookk amin 😅 ay valla ne yalan söyliyim önceden endişeleniyodum kaçırdım diye. Şimdi tuvalete giderken gülüyorum. İnşallah doğumdan sonra kalmam böyle. Çok kegel egzersizi yaptım ama bi işe yaramadı galiba 🤷🏼♀️
Fatmayrc SnFk benim annemdede oluyor ama annem 45 yaşında normal doğum sonrası genelde çoğu kadında oluşabiliyormuş tutamamazlık annem benim evimde bile kalmıyor inanırmısın altıma kaçırırsam diye. Doktora gitti şuan ilaç kullanıyor yapmıyor. Ama kegel egzersini genç yaşta yapmamız gereken bi egzersizmiş ben yapmıyorum orası ayrı tabi 😊😊
SnFk sanem68 çevremdekilerde bana anlatırdı. Hamileyken kaçırdım hala devam ediyor diye. Yok be ben yapmam öyle şey derdim 🤦🏼♀️ Bebek büyüdükçe öyle de bi kaçırıyosun ki 😂