Kızlar merhaba klişe olacak ama bende doguramıyorum diyip diyip dogurdum. Geçen hafta ptesiyi salıya bağlayan gece saat 2bucukta bir sancıyla uykumdan uyandım,benim uyanmamla eşimde uyandı kasıgıma adet sancısı vurdu adeta sonra ayaga kalktım geçti 10 dk sonra tekrar geldi eşim hemen gidelim hastaneye dedi ama ben bekleyelim belkİ yalancı sancıdır dedim. Bekledik sonra 7dkda bir oldu sonra hemen duşa giriyim dedim.duşumu aldım sancı geçmisti eşime bak yalancı sancıyms gel yatalım gitmeyelim dedim sonra tekrar sancım başlayınca kalktık gittik hemen. Hastaneye geldigimizde 3bucuk 4 gibiydi hemen söyledik sancım var diye bizi acilden aldılar nöbetci dr kontrol ettiginde açılman 4,5-5 cm ddi ama sancım cok kolay karsılıyodum hiç zor degilmis dogum bu mu dedim sonra saatler ilerliyodu doktoruma haber verdiler hemen dogum başladı diye sürekli açıklıgım muayene ediliyordu, en son 9cm açıklıgım vardı ama bebek hala istenilen şekilde kanala girmemisti suni sancı verdiler tam açıklık olunca hemen dogumhaneye aldılar ama doktorum hala istedigim gibi degil güzel ıkınmaya calıs dedi ağrısı tabi dayanılmıyodu artık en son dogumhanede bağırıyordum herkese yeter alın artık bebegi diye😀 kaç kere ıkındıgımı bi ben bi allah bilir afedersiniz o sırada büyük abdestimide yaptım doktorum cok güzel ıkınıyosun bidaha bidaha dedi ama en sonunda dr arkadasını cagırdı acil sezeryana almamız lazım bebek kafasını yamuk ittiriyo gelmiyo dedi bende bagırıyorum ya o kdr sancı cektim ne sezeryanı diye hala. Sonra bebegin kalp atısı düsüyo acil almalıyız dediler sonrası sezeryan🙏🏻 Cok sükür bebekte bende cok iyiyiz. Kısmet olmayınca olmuyormus ben yinede son ana kdr denedim, dogum sekli hiç önemli degil yeterki saglıkla doğsun.. yan odamda ki kadında sancıyla gelip yatagın icine dogurmustu 😄😄 allahım isteyen herkese o şekilde kolay dogum versin. Biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın ☺️