Hilal54 38+4 üz ve dünden beri kahverengi noktalar var pedim de bugun de var sizce onlar nişan olabilir mi?
Babygirl Hilal54 benim de 38+6 ve kahverengi beyazımsı ya da akıntı oluyor ama az az nişanın daha yoğun olması gerekmiyor mu 🙄
Gulsen55 Sabah benim geldi galiba. Koyu kivamli az bi sekilde hafif kanli... Ama cok az biseydi.. Hala tik yok agrida yok beklemedeyiz
Heyecanlarim Hilal54 Hilal54 sizinki nisandır o zaman, adet sancısı gibi ağrınızda başlamışsa acilmanizda başlamış olabilir, sağlıklı doğumlar.. .
Babygirl Heyecanlarim merhabalar adet sancısı gibi ağırlar var bende de ara ara ama nişan denilen şey çok mu yoğun olmalı benim de az az kahverengi beyazımsı akıntı oluyor nişanın pembe veya kırmızı olması gerekmiyor mu
Hilal54 Heyecanlarim tesekkur ederim beyaz sumuksu akıntım yoktu sadece kahverengi vardi simdi o da geldi ve belime vuruyor agri
Hilal54 Babygirl benim bi kere gelmedi ama 2 kere geldi bazen tek tek gelebiliyormus bazende 1 kere de yogun halde
Babygirl Hilal54 ben de bilemedim ilk gebelik olunca böyle oluyor 🙂 sağlıklı kolay doğumlar olsun hepimiz için 🙏🏻