Mrve_12 Ecemli seni korkutmak istemem ama ishal ciddi bir doğum belirtisi doktorunu aramanda fayda var
Tbusraaa Ecemli Canım bende seninle aynı haftada aynı seyleri yaşadım bende ishal Doğum diye biliyordum ama 39 oldum hiçbir şey yok 😑
Mircet Ecemli 37 haftaya girdiğimden beri öyleyim bir yere çıkamaz oldum yürüyüşe bile korka korka çıkıyorum bi tur atıp hızlı hızlı eve geri dönüyorum yediğim içtiğimde aynı hatta her gün muz yiyorum
Seheru Bende 37+3 hamileyim bende de ayni dert var internetten arastirdigimda doğuma yakın oluyormuş sanirim
Ecemli Mrve_12 eger yarinda devam ederse bir hal catesine bakicam bide bende hic oyle bisey olmazdi karnim agridiginda regl agrisi gibi bacaklarimda sirtimda agriyor
Seheru Mrve_12 dogum başlangıcı olarak kabul ediliyor mu bende sırtımda sancı var ve birkac gundur sürüyor
Mrve_12 Ecemli eltim ile aynı anda hamile kaldık eltim 33 haftalık idi ishali vardı ve doğumu başladı bana dedi ki eğer isalsen bil ki doğum başlıyor 35 haftalık iken ishalim başladı ve gecesine doğumum başladı 🙂
Ecemli Mrve_12 hadi canim gercekten mi benim suan sadece sirtim hafif agri var acaba oyle bisey olabilir mi gece?? Bide 3 gundur boyleyim ama bugun daha kotu oldu yani
Busekrkmz Her ishal olan doğuracak diye bir şey yok bence bende 36.haftamdan beri bazen ishal oluyorum ama bir şey olduğu yok şuan 38.haftamdayım mesela.