Aylin90 Kızlar 3. Gebeliğim bebeğimde gelişim geriliği olduğu için erken alınacak doktor fitil ile başlatılmalı doğum dedi var mı tecrübesi olan ???
Mirayse1 Aylin90 hormonal fitl açılma sağlayıp kendi sancınızı baslatıyor ama gelişim geriliği varsa bebeğinizde anne karnında daha hızlı gelişmez mi bnm doktorum anne karnında 1gün dünyadaki bşr haftadan bile daha iyi geliştire demişti
Aylin90 Busbus58 suni sancı serumla veriliyor ya fitil deyince şaşırdım daha mı iyi acaba birde nasıl olacak umarım açılma olur
glsmmc Aylin90 maalesef henüz ben doğum yapmadım ama açılmayı kolaylaştırıyor, tabi herkeste aynı etki olmuyor kişiden kişiye etkisi farklı oluyor
Aylin90 Mirayse1 öyle elbette ama anne karnında gelişmeyince erken doğuma alıyoruz dedi 40 haftayı beklemek istediğimi söylediğimde ise farklı komplikasyonlar olur sorun olur bebek için dedi
sanem68 Aylin90 benimkiler fitille oldu açılmayı sağlıyor ama koyar koumaz etki etmiyor sabah 8 de koydular ilaçlı fitili benim sancılar hafiften akşam saat altıda başladı gece birde de doğumum olmuştı ikisindede
Aylin90 sanem68 maşallah canım 3. Doğumum olacak umarım işe yarar gönlüm istiyorki hiç gerek kalmadn kendi sancılarım başlasın
sanem68 Aylin90 inşallah gerek kalmaz ama üçüncü olduğu için kolay olur inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin Allah’ım
Aylin90 sanem68 amin kuzum Allah razı olsun sağlıkla gelsinler çekilen acı unutuluyor ama ya olmazsa ya yanlışlıkla bebeğime zarar verirsem zaten minik ya oksijensiz kalırsa diye diye yedim kendimi
sanem68 Aylin90 içini ferah tut bende üçüncü olmasına rağmen hala korkuyorum doğana kadar yüreğimiz ağzımızda günlerimiz geçiyor rabbim yardımcımız olsun canım