Mirafethiye Merhabalar anneler ve anne adayları 😍 İstanbul da Bağcılar a yakın semtlerde olabilir bildiğiniz doğum doktoru var mı önerebileceğiniz benim doktorum işi bıraktı medicine hospitale gidiyordum doğuma 15 günüm kaldı yardımcı olur musunuz ❤️
betul1- Mirafethiye Bağcılar Yeni iklim hastanesi Nehir hanıma gidiyorum doktordan memnunum yorumları da baya iyi isterseniz bakın kendisi doğal doğum savunucusu ssvd de yaptırıyor
Yenibebekyeniheyecan Mirafethiye Bahar Ergen geçen sene kızımın doğumunda yardimci oldu çok ilgili bi doktor bu senede erken doğum riskli hamilelik geçiriyorum gece 2 3 ne zaman ararsam cvp veriyor kendi arıyor ilgileniyor ben çok memnunum +90 532 704 86 47 arayıp randevu ala bilirsin gitmeden suan kendi muayinanesine geçti hastaneye doğuma geliyor
Mammimammi Mirafethiye Melih Atahan Güven. Bagcılar tarafında klinigi var sanırım. İnstagram hesabı var ordan bakabilirsiniz. İstanbulda yaşamıyorum. Yaşadığım şehire bir dönem ayda bir detaylı için geliyordu. O zaman 1 kere gitmiştim. Ve çok memnun kalmıştım. İstanbulda olsaydım eger kesin ona giderdim