Fulya1993 Pinkyellow ay öyle yazma şimdi gelip şımarık yazanlar olur size de 😀 bana öyle yazdılar da. Nektarin, erik,elma,şeftali serbest canım ara öğünlerde 1 bardak süt ile yiyebilirsin
Pinkyellow Fulya1993 derlerse desinler kuzum ben sana yazıyorum sende benim ne demek istediğimi anladın gerisini takmam bile 😂
Nezosikra Fulya1993 valla bilmiyorum canım doktorum oyle dedi iste bekliyorum bende daha 4 gün oldu kontrolden geleli işte hepimiz hayırlı sonuclar alalim inslalah 😊
Fulya1993 Pinkyellow aynen canim🥰 ama dediğim meyvelerden yiyebilirsin benim de ilk gittiğim herşey yasak demişti diğeri ise bayağı güzel nor program verdi Allah kolaylık versin
yasen1 Selam bende bgun 50 gr yukleme.sonucu 220 gordim😥 moralim coook bozuk nabcam ne etcem bebegime bisi olmazzz dimi
Pinkyellow Elnuva92 aa merhaba unutmamış siniz :) eşimle iyiyiz çok şükür izne geldi gitti ama ailesi tarafıyla birbirimizi sildik engelledik canım meğer arkamdan eşime ne yalanlar solemisler benim hakkımda şimdi tek duam dogumuma gelmezler insallah gelseler de yüzlerine bakmam.eşimde özür diledi mesleği gereği çok stresli hakkını yedim fln dedi bende eşim sonuçta cok seviyorum onu uzatmak istemedim.ama ailesiyle artık ne olulerine ne ölüme..🌸
Elnuva92 Pinkyellow çok sevindim canım eşinle aranızın düzelmesine:) benim eşimde askeri personel meslekleri gereği stres altındalar gerçekten insallah birdaha sorun yasamazsiniz😘
Fulya1993 yasen1 benim 3 aylık sekerime bakıldı o normal cikinca 15 gün diyet listesi verildi ölçüm aleti ile her gün sabah aç karna sabah öğlen akşam yok karna yemeklerden 1 saat sonra ölçüm yapılacak 15 gün sonra kontrol ve test yapılacak ona göre insülin yada diyet ile devam edilecek ama benim bugün 155 e kadar çıktı
yasen1 Fulya1993 Hamilelikten sonra devam edermi acaba bu Birde 3 aylik sekere bakinca oda yuksek olursa ne oluyor
Selda33 RabiaMG evet ben de oyle dusundum o yuzden seker yuklemesinde yuksek cikmasi cok normal. Uzun sure acliktan sonra. Ben de genelde aksam ara ogun yapip yatiyorum.
RabiaMG Selda33 yuklemede seker olmayanlarda yuksek cikmiyor canim. Ama kadindogum doktorum bana gece uzun sure ac kaliyosun ondandr demisti bende diyet listeme uyuyorum. Sabahlari yuksek cikinca yatmadan ve sabaha karsi uyanincada agzina bsyler at dedi oyle yapyrm artk😊
Fulya1993 RabiaMG canım benim bugün açlık şekerim bile 110 çıktı ssabah yok karna 188 çıktı çok yüksek bir değer mi