Fulya1993 Ahmetin_annesi çok sağolun gerçekten neden insanlar buraya gelmiş ben fikir almak için yazıyorum asagilayinca ne oluyor
Snglsude elifsoylemez evet suan diyetisyene gidiyorm surekli tokluk degisiyor anlamadim sabh kahvaltidan sonra 156 olurmu mesela 🤔
elifsoylemez Snglsude valla bende bılmıyorum kı canım bende şaşırdım bu işe inan aklım hep şeker olayında ne yesem ne içsem
Snglsude Fulya1993 benimde cok gecmez sonum ole gibi insilune baslicam gbi☹️Peki merak ettigim insilun kullaninca diyet yine uygulaniliyormu ?
Sadeceduygu Fulya1993 çok kafanıza taktığınız için de olabilir gerçekten 👍 düşünmeyin artık insülin verilse de dünyanın sonu değil sınırlı süre kullanacaksınız zaten 🤗 stres şekeri yükseltir 😔
Snglsude Sadeceduygu tabiki degil ama bizim ailede irsi hamilelikden sonra gecmesse die dusunuyorum 😞
Snglsude Sadeceduygu kafama takmiyorum gerekeni yapmaya calisiyorm ama sekerdenmi hamilelkdenmi bilmiyorm gozumu acamiyorm heryerim sizliyor agriyor yatamiyorm kalkamiyorum istahim yok sacma sapan bi dongudeym
Selda33 Mesela diyet yapiyoruz ama arada bir yuksek cikinca ne yapmak gerekiyor? Ben diyete dikkat ettigimde cikmiyor hatta oglen recel de denedim yine yukselmedi ama ayni receli sabah yiyince yukseliyor. Benim diyetisyenim cok ilgisizdi biraktim.
RabiaMG Selda33 oglenleri benimde genelde cok iyi cikiyor sekerim. Bu zamana kadar bende en yuksek rakamlari sabahlari gordum hep onuda doktorum cok uzun sure ac kalmaya bagladi bana sabaha karsi bsyler at agzina dedi hatta yatmadanda bir yudum bsyler at agzina dedi. Tabi kafaniza gore yapamazsiniz ama sabah yuksek cikma sebebi uzun sure ac kalmamiz seker dusuyor yedigimizde birden yukseliyor.
1PrensAnnesi Fulya1993 emin ol çok daha sağlıklı ve güzel beselenecek bundan şüphen olmasın 👍🏻 eğer bu şeker dahada yükselirse allah korusun çok ağır şeyler yaşayabilirsin sakın üzülme düşünme bunları ve ekmeği hamur işini tamamen kes tatlı türleri zaten yasak allah yardımcın olsun sağlıkla doğsun inş
Eha1 Fulya1993 canım evdeki şeker testinde çıkar mı acaba bendd rahatsuzim elim ayağım titriyor ağzıma bi parcabisey alınca iyi geliyor hemen kesiliyor ve aksine kilo vermeye başladım son gunlerim şekerim mi var acaba
Selda33 RabiaMG evet ben de oyle dusundum o yuzden seker yuklemesinde yuksek cikmasi cok normal. Uzun sure acliktan sonra. Ben de genelde aksam ara ogun yapip yatiyorum.
Fulya1993 Bebekbal benimle düzgün konusun Allah size yaşatmasın bende tüp bebek ile hamile kaldım 5 ay bişey yiyememisim tabiki suan herşeyi yemek istiyorum sizden destek beklemiyorum onlara yorum atın bana değil. Hamile insanlarda merhamet duygusu beklerdim sizin gibi üslup değil
Eha1 Fulya1993 zaten ilk kızım da yüksek tansiyin ile erken doğum yaptim bir ayda 6 kilo verdim son aylarım olmasına ve yememe rağmen 😞