Filiznur Mrb kızlar yogurt yince midem aşırı bulanıyor hiç. Yiyemiyorum napabilirim doktor da gelişimi biraz düşük dedi napabilirim yogurt yerine ne yiyebilirim yardımcı olurmusunuz bebege ne kilo aldırır kendimi suclu gibi hisediyorum bebegime bakamıyorum sanki ya 😞
busrasevim Filiznur meyveli yoğurt denediniz mi benimde çok bulandırıyordu ilk haftalarda ama meyveli iyi geliyordu
Filiznur busrasevim onuda denim o zaman inşallah olur evimde kendim yapıyorum yogurdu o saglıklı geliyor da onuda yiyemiyorum
Annem1 Ben 31 haftalık olacagım hala yiyemiyorum. Bugün mantı da tüketeyim dedim midem kötü oldu. Süt yoğurt peynir yumurta hiçbirşey yiyemiyorum
Filiznur Annem1 bebeginizin kilosu nasıl peki yumurta yiyorum arada süte içiyorum ama yogurt gibi olurmu acaba diye şüphe ediyorum
Annem1 Filiznur şu ana kadar Bi sıkıntı yok Doktor iyi demişti. İnşallah bundan sonra da olmaz. Ben ayrıca oyle herşeyi yiyemiyorum Bi kaç şey dışında.
Filiznur zuzuuuu59 ceviz muz badem fındık tüketiyorum günlük yogurt gibi olurmu acaba diye düşünüyorum hep
Elif_gur12 Filiznur sade kefir eker in kefiri çok güzel evde yapılan kefire çok benziyor tavsiye ederim. Beyaz peynir ve sütte aynı işi görecektir. Ben çok sevdiğim halde unutuyorum yogurt yemeyi 🙈😏
Filiznur Elif_gur12 inşallah ya süte karşılar yogurt ihtiyacını peynir de tüketiyorum yumurta da kefiri de denicem
Kuzeymiraa Filiznur bende yoğurt sevmem içine meyve koyup yiyorum 🙄 hiç yiyemiyorsanız süt kaşar peyniri bulgur pilavı vs ile destekleyin
MiniKaya Filiznur canım bende yoğurt tüketemiyorm doktoruma söyledim günlük 1 bardak sütümü içiyorm meyveli kefir içiyorm kahvaltıda peynir yiyorm dedim kendini zorlamana gerek yok illa yoğurt yemeye şartlama kendini dedi yoğurdu yiyemesemde ayran yapıyorum yada cacık yapıp tüketmeye çalışıyorum yinede