Oznurd3mr Merhaba hanımlar çok yazmıyorum aslında ama bazen böyle burda yazılanları okurken acayip üzülüyorum hatta bazen başlığa bakıp okuyamıyorum bile iyice paranoyak oldum bu ara da 16 haftalık gebeyim sürekli bebeğime bir şey olacak mı korkusu var içimde ayda bir doktora gidiyorum hep korkarak gidiyorum hep kötü haber alacakmışım gibi geliyor resmen psikolojim bozuldu ağlayasım geliyor benim gibi olan var mı 😢 doktor fobim oluştu
Cansuyasar Oznurd3mr canım güzel düsün bende senin gibiydim şimdi ise kontrollere gidip bebegimi gòrmek kalp atislarini duymak istiyorum 😍
Gzdsrm Oznurd3mr valla ayniyiz canim sirf bu yuzden normalde evde 11-12 olan tansiyon 14lere cikiyo tabi benim 2 tane kaybim var ister istemez ya olursa yine die dusunmeden edemiyorum ama gercekten iyi dusun iyi olsun hareketlerini hissedene kadar sabir diorum ben insallah sag salim kucagimiza aliriz Allaha emanet bebislerimiz
sedasuzan Oznurd3mr yalnız değilsin bende başından beri öyleyim 27 haftalik olduk ama halen aynı hisler devam kucağımıza alana kadar bitmiycek sanırım
nilsmother İşi düşün iyi olsun pozitif olki karşına olumlu şeyler çıksın içini ferah tut dua et Allahın izniyle aş kötü düşünceleri ❤️
Esra3334 27 haftalık hamileyim bende senin gibiyim hep sindirmeye çalışıyorum eşime belli etmemeye çalışıyorum psikolojik olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum sürekli
kevserkara Yaa bende 32 haftalık hamileyim hala böyle korkuyorumm hele 3 saat oynamasın hemen bir sürü şey geliyor aklıma engel olamıyorum kendime çok düzeltmeye çalıştım ama olmuyor sen inşallah başarırsın 🌸
elcinsadem Bu haftalar da çok normal hareketlerini hissettikçe daha sakinleşip iyi yönüne bakıcaksınız inanıyorum 🥰
iyimserr Oznurd3mr Allah kimsenin evladına zarar vermesin ve hic kimseyi evladıysa sınamasın benim cocuklarım buyuk 5 6 yasların da iki oglum var benim babam 5 annem 2 yıl kanser tedavisi gordu ve ikisi de aynı sene icinde vefat etti o acıyı yasadım.. bazen cocuklarıma bakıp aglıyorum anne baba acısı yasadım Rabbim beni ve tum anneleri evladıyla imtihan etme diye dua ediyorum surekli agzım da bu dua o kadar cok korkuyorum ki onlara bisey olacak diye cocuklarım da bende duyuyor bazen surekli Allahım kimseyi annesinden ayırma diye dua ediyor demem o ki 1 haftalıkta olsa 50 yasında da olsa korkuyosun Allahım kimseyi evladıyla sınamasın 🙏🏻
gamzelim2234 @Oznurd3mr Aynı his bendede var eşime söylediğimde kızıyor kötü niye düşünüyorsun diye her doktora gittiğimde kalbim ağzımda atıyordu şimdi yeni yeni hareketlerini hissettiğim için daha rahatım
polisanne19 Oznurd3mr böyle düşüne düşüne 33+4 oldum hala düşünüyormuyum evet hala geçmedi ama bebeğim hareket ettikçe rahatlıyorum bol bol ayetel kürsi oku felak nas inşirah beni çok dahatlatıyor doktora gittiğimdede okuyorum hep güzel haber alıyorum cok şükür rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin 🙏🏻
Fulya1993 Oznurd3mr benim bebek plasenta dan dolayı hareket hissetmiyordum Hep bişey var kesin diye doktora gidiyordum şimdi 1 haftadır hareket hissediyorum ve hala daha 1-2 saat hareket olmasa bişey oldu kesin diyorum malesef benim 26. Hafta hala geçmedi bu sorun
Gmzlp Annelik içgüdüsel olarak sürekli bu his var tabiki sadeece onunla konuşup kendini ve bebeğini rahatlat piskolojik kötü şeyler düşünme bebek hissediyor . Gülüyorsan gülüyor ,agliyorsan ağlıyor onun için anne kendine bakacak ki bebek de iyi olsun