Senaarass Mrb kizlar suan 17 haftalik hamileyim 16. Haftamda gogsumde sivi bisey gldi simdi 17 haftalik hamileyim neredeyse iki gogsumude sıksam iki yemk kasigi kadar gelir o sudan sizin ne zamn gldi kac haftalik hamişsiniz
HaticeTygnTpc Senaarass Aynı şekilde 15. Haftanın sonlarında gelmeye başladı. Tam beyaz değil şeffaf ve jel gibi onunla uçlara masaj yapıyorum çok iyi gelirmiş 😊
deletedmom351 Canım herkeste aynı mı bilmiyorum ama benim 25 üstü geldi senin biraz erken gelmiş de olabilir ama bu gayet iyi bir şey o sıvının bebeğe faydası çokmuş.
ElifKarata deletedmom351 faydası olduğunu bende duydum ama eğer akıp gidiyorsa bebeğe nasıl faydası olucak acaba akması önlenmiyormuki canm
ElifKarata Bazen benm de ucunda böyle kremsi bir dokuda azıcık birşey oluyor ama sıvı akışkan değil canm
deletedmom351 ElifKarata Tatlım o sıvı bende akışkan bazen çamaşırıma değiyor bazen yatınca akıyor göğsümden aşağı.
deletedmom351 Senaarass Anne sütü nasıl faydalıysa o sütten önce gelen sıvı da sanırım bebeğin ihtiyacı olan çok önemli şeyler varmış doktorum öyle dedi sıkmamak lazımmış
deletedmom351 ElifKarata Bence akışkan olsa da yine de göğüste o sıvıdan birikmiştir sütle beraber bebek emer herhalde diye düşünüyorum bende tam olarak bilmiyorum 😂
deletedmom351 [bilinmeyen] Aslında bu çoğu hamile olmuyormuş bazılarına söylediğim zaman şok oluyorlar bizde olmadı diye bunun sebebini de merak ediyorum açıkcası 😂
Patroniche Ben göğüs pompası aldım onu denerken bir sıvı geldi çevremdekilere sordum altın süt dediler sütten önce hafif sarımsı bir sıvı geliyormuş ilk emzirdiğinde o da bebek için çok önemli ve faydalıymış bende bilmiyorum çevrenin yalancısıyım 🙂)
Zeyneptoprak İlk ağız sütü çok yararlı bebek için kızlar bide duyduğuma göre göğüsle fazla oynamak erken doğuma yol açıyomuş öyle duydum hurafemi yoksa gerçeklik payı varmı bilmiyorum ama aklınızda bulunsun