Mavigozluanne Kızlar kusura bakmayın bugün itibariyle 24.haftama girdim ama aşırı yoğun yeşil akıntım var neden olmuş olabilir ? Günde iki kere duşa girerim camasirimi sık değiştiririm biraz araştırdım da düşük belirtisi falan diyor çok korktum
Edizinannesii Mavigozluanne enfeksiyon belirtisi canım artış gösterirse Allah korusun erken doğum riski oluşturabilir bence acilen doktorunla görüş ve tedaviye başla geçmiş olsun 🌺
Ozubu Mavigozluanne 34+4 haftalığım bende hamileliğimin basından beri var antibiyotik fitil herseyi denedim enfeksiyon canım doktoruna gittiğinde söyle mutlaka pamuklu iç çamaşırı giy ve bikini bölgene sabun değdirme bol bol su iç temizliğini yaparken önden arkaya doğru temizle
Aaaasli Mavigozluanne ilişkide dikkat et eşinin temizliği de çok önemli ondan da olmuş olabilir ya da en fazla üşütmüşsündür benim de başıma geldi biliyorum 👍🏻
Mavigozluanne Ozubu valla öyle de yapıyorum çok da dikkat ediyorum hem sıcak hem hamilelikte su miktarina da arttırdim
Arinna Mavigozluanne enfeksiyondur canım. Çok dikkatli ol. Yarın doktoruna gidip tahlil yaptırt enfeksiyon san erken doğum yaptım ben
Arinna Mavigozluanne Sonradan oldu canım. Bir türlü geçmedi. 30. Haftada başladı doğum tehlikem. Hastanede falan yattım epey. 36 da doğurdum
ftmgl24 Arinna Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum doktoruma söylemiştim muayene edip bi test sonucu istedi ama kötü bişey yok demişti..Bazen yeşil bazen daha açık sıvı bir şekilde geliyor. Doğumuma da 10 gün kaldı 🤔
Arinna ftmgl24 10 gün kalmış canım. Demeli sorun da yok geçmiş olsun. Benimki yüksekti. Doktor sırnaşık geçmiyor dedi ve her hafta tahlil de arttı değeri hep. Hemen doktora gidip tedaviye başlamadım çünkü ben ihmal ettim biraz. Yani aslında böyle bişeye neden olabileceğini düşünemedim