April81 2MinnakAnnesii anladım kararsızım ben de ama sanırım spinal olur..çok yorgun hissediyorum kendimi sürekli normal mi?sizde de böyle mi?
2MinnakAnnesii April81 Korkmuyorsan ol tabi ki.Normal canim son zamanlar oldugundan bende cok yorgunum uyuyamiyorum ağrilar var.hayirlisiyla 15 gun geçsede bebislerimizi alsak kucağimıza
2MinnakAnnesii April81 İnan bebeğimin haberini almayi okadar cok istedim bekledim ve çabaladim ki o yuzden tek korkum doğum istedigim tek sey kızimin sağlikla dünyaya gelmesi.Sonrasinda olacak şeyler uykusuzluk yorgunluk umrumda degil😊
April81 2MinnakAnnesii ne güzel sonu güzel olmuş bakın🧿adı ne olacak minnoşun?bizimki Deren Ela olcak inş boyu kilosu kaç çıkmıştı en son?
2MinnakAnnesii April81 Çok güzel ismiyle yaşasın meleğim.Bizim miniğin adı Meva olucak inşallah.36+1 de 2931 gr 49 cm boyu vardı.Sizinkinin boyu kilosu ne acaba?
April81 2MinnakAnnesii adıyla uzun güzel bir ömür yaşasın inş🥰35 +0 da 3100 gr 52 cm demişti dr 10 gün ilerden gidiyor baştan bu yana❤️Cuma günü bakalım 37 de ne olacak siz kaç kilo aldınız?
2MinnakAnnesii April81 😊 insallah zaten aldigimiz kilonun bir kısmı bebişimiz bir kısmı suyu dogumdan sonra gider kalanlarda insallah
Zynbss8765 Milkyol bende oyleyım uyuyorum bır anda kaltıgımı fark edıyorum nedensız bazen wc gıtmek ıstemezken uyandıgımı fark edıyorum hep boyle geçıyo son gunler