leylavci_ Milkyol bende 36+2yım canım 11 Eylül gozukuyo 40 hafta dolarsa ama benım ıcıme 5 Eylül doğuyo benimde kızım olucak saglıcakla gelsin ınsallh bebişlerimiz🤰🤱😂
Prensesim2018 Tugce0902 hade yaaa ben de eylul gibi baslari bakalim belki daha erken de gelir hade kiminki erken gelirse yazsin buraya 😂😂
a93byn 34+1deyiz 25eylül en geç dedi doktorum Ama ben normal istiyorum hayırlısı squat hurma yemek gibi şeylere kaçıncı haftada başlamalıyız bilgisi olan var mı bide benim memelerim hala süt dolmadı erken mi acaba bazılarında akmaya başlamış bile 🙄
Bsrlmnemr a93byn süt meselesi bende de yok hatta herkesin büyümüş falan böyle yazıyorlar ben de o bile yok 🙈
Milkyol a93byn sanirim son haftalarda hurma yeniliyor daha bende de sutle ilgili.bir belirti yok acikcasi. Bazen dogumdan sonra hemen gelmiyormus ama gelmesi icin 2 saatte bir emzireceksin dedi hemsire.ya da sagacaksin dedi. Bakalim hepimiz icin hayirlisi. Bebisler saglikli olsun yeter ki 🌸
Bsrlmnemr Milkyol 35+5 olduk çok şükür sezeryan olucam Allah nasip ederse ama erken doğum riskim var. Doktor bir aksilik olmazsa 38. Haftayı doldurduktan sonra alırız dedi ama banada gün vermedi.. 37. Haftada gidicem muaneye inşallah doğurmamış olursam 🙈 o zaman gün verir heralde
Gul3144 36 haftalık olduk oğlumla ama daha belli değil 15 20 arası diyor ama kızım 38. Haftada gelmişti inşallah oğlumda ablası gibi sorunsuz gelir
teletabi Milkyol 3 Eylül son tarih ama doktorum okadar beklemez diyo. Açılmam var nst de düzenli sancılarım var nişanım geldi 36+6 da efasmanım geçen hafta %50 ydi bir sonraki kontrolde bakalım ne olucak.
Kapalikutu Milkyol ay hadi inşallah 🥰 ben henüz girmedim ama 38 de gelse mutlu eder beni 😂 ne eksik ne fazla ☺️
Pnrr06 Milkyol 36+5 günlük olduk Allah nasip ederse 27 ağustos sezeryan günü verdi yarın tekrar kontrol var bi değişiklik olmazsa 27 ağustos 😊