Sen1meleksin Kızlar biz 11+4 olduk iki gündür hazımsızlık oldu bende geceleri karnım daha bi çıkıyor şişkinlik oluyor sizdede oldu mu ne yaptınız cumaya randevum var soracam doktoruma ama merak ettim🌸
MYstryy Sen1meleksin iste bu aralar en cok yasadgm sorun bu hazimsizlik. Benim düşük tehlikem var o yüzden yuruyus vs yapamıyorum wc dsnda kalkmam yasak. Ama sizn eger tehlikeniz yoksa gunluk yuryusler bol su az yagli karbonhidratida az tuketrseniz asarsiniz bu durumu. Bende 13 haftalik oldm hareketsizlikten hazimiszlk cekiyorum yuryus yapablseydm.bole olmazdm
Hilal93 Sen1meleksin valla 31 haftam bitiyor en iyi gelen şey sade maden sodası başka bişey iyi gelmiyor
Sen1meleksin MYstryy bende de düşük riski var canım çok iş görme yat dedi doktorum progestan kullanıyorum evden cıkamıyorum işte😔
Sen1meleksin Hilal93 zararı yok değil mi sade sodanın onu bende düşündüm iyi geliyorsa uygulamakta fayda var bi
MYstryy Sen1meleksin cok zor cnm ben 6.haftadan beri yatiyorum yasiyorum sebepde bulamiyolar. Artik yatmaktan etlerm çürüdü. Saga yatsam sag bacagm sola yatsam sol . Ne yapicagmi sasrdm 3 ayi yeni bitirdik. 13 haftalik olduk daha yolumuz uzun. Neyse saglikla gelsinlerde bunlarida atlatriz bebislerimiz icin değer🌸