DenizelikDikilita yaren123 valla hamile kiyafetleri cok pahali..lcw bence en uygunu... ben 34 haftadayim hamile kiyafeti hic almadim.. normal gomlek yada tunik aliyorum bide normal tayt tamamdir.
B8use yaren123 lcw de var sanirim ondan da ucuzu varmi bilmiyorum . Ben cok almadim evdeyim diye ama.calisan bayanlar bakabilir . Birde genis kesim hamile kiyafeti olmasa da olur yani uzun gomlek kesimi bol olan seylerden de kombin yapılabilir
Asdffghjjk yaren123 ben hiç hamile kıyafeti almıyorum elbise veya tunik beli lastikli etek aldım geçen üç tane üç tane de elbise aldım bazen de tayt üstüne uzun tsihirtler giyiyorum bence en mantıklısı. Hamilelikten sonra da giyebilecegim şeyler hep. Bana da hamike kıyafetleri hoş gelmiyor bulunmuyor da zaten 🤗
Aysenurtsr Direk hamile Kiyafetleri veya tshirtleri cok ilgi cekici gelmiyor bana 🙂 ama bol kesim kiyafetleri, ozelikle yaza girdik, beli lastikli bol kesim elbiseleri tunikleri tercih edebilirsiniz her magazadan.
Aysehatun yaren123 canın lcw waikiki ye bakabilirsin ben bugün mağazadan aldım iki tane hamile pantalonu biri siyah biri kot bi tanede esofman aldım lacivert hamileler icin gayet güzel bunlar pantalon olarak ama ben tesettürlü olduğun için tunik uzun hiç yoktu defactoya baktım oradada yoktu ama açıksan eger kısa kol bluzlar vardu bi cok internett sitesinde de var hepsi ben biraz deneyip almak istedim sende bakabilirsin bence 🤗
dilaraserdar haftama yarın giriyorum ve tüm hamileliğimi 2 hamile taytı,1 hamile pantalonu, 1 elbise ,1 tunik,3 gömlek ile geçirdim. Yani bunları da son zamanlarımda giydim, çoğunlukla kendi giysilerim hep oldu son bir kaç haftaya kadar. Çok almaya gerek yok bence. Mesela ben hamile pantalonu ile rahat edemedim hiç, bir kaç kez giydim sadece. Tayt giymek daha iyi.. Bol kesim giysileri kendi bedeninizden 1-2 beden büyük alıp giyedebilirsiniz.. Ben alışverişimi trendyol üzerinden hamile giyim kısmından yaptım..
FundaMuminCoskun dilaraserdar benımde 15 haftalıgım kendı pantolonlarım artık belden dar gelmeye basladı esımde sureklı hamıle pantolunu al deyıo duruyo ama bende o hamıle pantolonlarını hıc begnmeyıyorum onun yerıne ne gıyebılırım bılmıyorum
dilaraserdar FundaMuminCoskun tayt olabilir , hamile taytları çok daha rahat pantalona göre.. yaz dönemine girildiği için elbise de olabilir..
crash H&M de var arkadaşlar kaliteleri de iyi ürünler de görsellerdeki gibi geliyor rahatlıkla sipariş verebilirsiniz online👍🏻
melekyildirim yaren123 hamile kıyafeti lc wakikiden özel düğün için al gerisini bol tsörtlerden uygun olanlardan alabilirsin hem sonra tekrar giyebilirsin şahsen ben öyle yaptım özel Doğum günü düğün nişan yemek için 2 tane gömleğim var geri tşörtlerimi bol bol aldım heryerde rahatça giyiyorum 😍