Balbrcu Şekerim 157 çıktı ve korkuyorum yarın doktora gidicem yüksek çıkanlar ne gibi yol izlediler doktorları ne tavsiye etti ? Yardımcı olursanız sevinirim
Asenana Balbrcu benimde tokluk sekerim 153 cıktı doktoruma attım hemen sonucları biraz yüksek diyetisyenle görüşmen lazım dedi randevu aldım salı günü gidicem inşallah kaybolmazsa post söylerim görüştükten sonra sana da
Ezgi_3434 Balbrcu benide yönlendirdiler henüz gitmedim ama şeker ölçüm cihazı aldım günlük ölçüyorum her öğün sonrası karbonhidrat şeker hamur yağ hepsi yasak biraz zor oluyor tabi ama dün tek yediğim tatlı şey kivi olmasına rağmen şekerim yüksek çıktı. 5 gündür dikkat ediyorum yememe kilo vermişim
RabiaMG Balbrcu benim sekerim var. Doktor diyet ve yuruyus veriyor. Ben yuruyus yapamiyorum ama 2 aydir diyetle idare ediyorum cok sukur 🥰
Elizanbusra Balbrcu seninki yine iyi çok geçmiş olsun benim baya yüksek çıkmıştı şuan diyetle ve insülin ile biraz düştü ama hala doktora göre yuksek
Balbrcu Ezgi_3434 geçmiş olsun benimde hamilelikten önce insülin direncim vardı diyetle yoluna girmisti herşey .. şimdi bebeğe etkisinden korkuyorum sadece.😒
symscn Daha 6.haftamda benim de çıktı bazen yükseliyor kötü oluyorum hamilelikte ister istemez insanın canı çekiyor 😔 ama genel olarak hep diyetteyim şeker ölçüm cihazı aldım kontrol altındayım geçmiş olsun herkese gerçekten çok zor bi durum
Deniz1985 Şeker yuklemede benim 185 cikti diyet verdi dusmesse insülin baslariz dedi ama 37 haftalik oldum diyetime uydugum icin bir problem olmadi
Balbrcu Deniz1985 sağlık için uymak gerekiyor heleki bebeğin sağlığı için . Sevindim sizin adınıza geçmiş olsun 🙏