Ya kızlar bende pko varmı yokmu bilmiyorum mayıs ayında korunmasız iliskiye karar verdik en son adet tarihim 8 mayıs 7 gün oluyorum bi oncekide 31 mart hesaplara göre 39 günde bir. Neyse mart ayından itibaren tuttuğum için düzensizligi bilmiyorum. Kullandığım takvime göre 15 haziran regl günüm 31 mayıstan 3 hazirana kadar yumurtlama günüm ama ben takip ettiğim acayip kaşık agrım ve akintim vardı 3 haziranda iliskiye girdim sonra 10 haziranda girdim 15 haziranda adet olmayınca 19 20 sindede girdim sonra 22 haziranda kan testi verdim 1.20 cıktı. Gelelim temmuz ayına yine takvime göre 24 temmuz adet günüm ben 6 temmuzda ilişki yaşadım ve 23 temmuzda yine ilişki yasadim. 24 temmuzda yine regl olmadım. Sonra ağustos ayında 3 ağustosta yine iliskiye girdim sabahına kahverengi lekelenmem olmuş ve 9 unda tekrar ilişki oldu 11 inde erken gebelik testi yaptım ilk 5 dakika da silik çizgi cıktı Bu arada markası predictor express. Daha sonra 13 inde tekrar kan verdim <1.20 cıktı eve geldim test yaptım yine aynı marka yine silik cıktı ve takvime göre 16 ağustosta regli olmam gerekiyor. Horman tahlili falanda yapıldı gayet temiz sadece vitamin b12 birazcık düşük. Demem o ki uzun oldu biliyorum ama bi umut olabilir mi geç döllenme geç yumurtlama gibi. Çünkü uzandığım zaman genelde kaşık agrım oluyor yada çok fazla ayakta kalınca çok fazla oturunca midem ac olsam da hep sis karın altinda hep bi dolgunluk var bacak ve bel agrım çok var ve akıntılarım sürekli degisiyor ya hiç olmuyor ya şu gibi seffaf oluyor ya beyaz yapışkan oluyor yada kremsi oluyor kafayı yemek üzereyim ilk çocuğumda hoc böyle şeyler olmamıştı.