Kumsallina123 canım pco lu ikiz bebek bekleyen bi anne olarak nacizane anlatayım. benim de adetim düzensizdi ve hiç bir zaman da düzene girmedi. 2,5-3 ayda 1 adet görüyorum. (Eminim doğumdan sonra da böyle devam edecek) 4-5 ay denedik ama doğal yollarla olmadı. Kaliteli şeyler mi yemedim, ilişkiden sonra yattım öyle yaptım böyle yaptım olmadı. Doktor yumurta çatlacı ilaç verdi. Ve 2 günde 1 ilişki önerdi. İlaç yine etki etmedi.. tabi bu arada her adet geciktiğinde test yapıyorum; sonuç negatif… ben ağla ağla… sonra adet söktürücü alıyorum, hadii başka ilaca başlıyoruz derken korona çıktı, doktorum bu arada başka ilaca başlattı çok daha etkiliymiş. Hastalık başlayınca doktorum tedaviyi kesti ben de bıraktım artık çocuğu. İlişkiden hemen sonra kalktım gittim yıkandım vs derken hamile kalmışım o sırada☺️ Sana tek diyeceğim, pco lularda tedavi ile hamile kalma oranı inanılmaz yüksek! doğal yollarla bile hamile kalanlar var. Ben çok kasmıştım, çok ağlamıştım, zamanı geldi isyan ettiğim zamanlar oldu… Ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama takma, kasma kendini. Doktor çatlatma için ilaçlar verecektir, zaten yönlendirir seni. Sonra bi bakmışsın bebiş haberi almışsın🍀