Sedos5066 Kızlar kıl kurdu tedavisi gören var mı 11 haftaya girdim dün gördüm camasirimda çok korkuyorum ve utanıyorum eşime de diyemedim hamilelikte normal mi
Leylasultn Sedos5066 benim cocuklugmdan beri olan birsey hala daha var yagli yemiceksin demisti doktorum cips filen bana ac karnina kabak cekirdegi ye demisti 1 avuc .
TeacherrMom Canım cocuklugumda olmuştu doktor ilaç vermişti geçmişti birkaç güne bence utanacak bsy yok eşine şöyle bir doktora git
Cemrreedemirci Eşinden utanma çünkü doktora gittiğinde eşinin kullanması için de ilaç verilecek. Bu ailece tedavi edilen bi parazit. Evde başka yaşayanlar varsa onlar da kullanmak zorunda o ilacı. İç çamaşırlarını da yüksek derecede yıka. Geçmiş olsun
DiMe Bol bol kabak çekirdeği ye canım benimde olmuştu ondan sonra kurtuldum hamile oldugun için doktor hiç bir sey yapamıyor ilaç bile pek vermiyorlar
Sedos5066 DiMe tam canım deneyim çekirdek benim de tüp bebek vermez diye düşünüyorum ilaç çünkü iğne filan baya ilaç kullaniyorum
Sumru Sedos5066 kesinlikle oluyor en büyük düşmanı sarımsak ve makat bölgenizi sirke ile suyu çözümlendirip silin
DiMe Sedos5066 bende kıl kurdu oldugumda doktor hiç bir sy öneremiyorum sadece kabak çekirdeği demişti o yuzden dedim kuzum