Cansucasalin Kızlar meraba birşey danışacağım benım günde en fazla 2 defa bebeğim toplanıyor ama saniyelik olay oksuyorum karnımı hemen geçiyor şimdide sola toplandı okşadım geçti az oncede sağa toplandı semsert oldu ve geçti nedeni nedir ? 🤔21+5
sherlock_anne Cansucasalin kendine yer acıyormuş sıpalar. Benimki 7-8 dakika poposunu çıkarırdı. 90 beden göğsümden dahada ileri çıkardı kızımın poposu. Bir gün ultrasondada yaptı doktor kapı tıklatır gibi tıklatıyo yok kesinlikle hanımefendi devekuşu gibi dikti poppyu. Kanatları belli oluyodu ta 😂 hissetmeye başladığım andan itibaren toplanmalarıda yaşadım hep 38 e kadar çok normal 😁
Mircet Cansucasalin benim kızımı ilk hissettiğim yer sol taraftı 37+5 olduk hala solda toplanıyor orasını seviyor diyorum yapcak bişey yok 😂
Yarim_Kilo_Kiyma Poposunu ya da başını ittiriyordur 😂 bizimki de hep aynı sürekli geriyor insanı , ve hep sağda takılıyor nedense
Yarim_Kilo_Kiyma Cansucasalin Bizim sürekli öyle. Hatta ben uzanırken eşimin bile dikkatini çekiyor o kadar dikleşiyor piramit gibi oluyor 😂 hemen gıdıklıyorum gidiyor. Birde babasının sesini duyunca hiç sesi çıkmıyor 🤣🤣🤣🤣
deniz1201 Mircet ayni benim gibi fakat benim kizim ters kafasi yukarida 32 haftalik oluyo hala kafa yukarida donmek istemiyo qaliba 😂😂😂